Inno3D Rtx 2060 Coil Whine

-pSx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
426
Bu coil whine'ı kesmenin bir yolu yok mu? Genelde Fps sabitle falan demişler de, CS:go giriyorum 400Fps coil whine yok, RDR2 & BF5 giriyorum 60 Fps coil whine senfoni vericek resmen?

Direkt olarak FPS ile alakalı değil sanırım, ekran kartının ne kadar ağır yük altında kaldığı mı esas faktör?

10 Sene önceki ekran kartları ne güzeldi ya, ne Coil Whine ne bi ısınma sorunu, şahsen ben eski ASUS HD 5450'mi çok özlüyorum :D

Son düzenleme:
CW her zaman vardı dostum sen denk gelmemişsin.

CW her zaman vardı dostum sen denk gelmemişsin.
Kartların performansının artmasının etkisi yok mu bunda, eski kullandığım sistemlerde hiç hatırlamıyorum böyle şeyler çocuktuk hiç dikkat etmedik mi acaba :/

Peki bu sesi azaltmanın bir yolu var mı?

Bu coil whine'ı kesmenin bir yolu yok mu? Genelde Fps sabitle falan demişler de, CS:go giriyorum 400Fps coil whine yok, RDR2 & BF5 giriyorum 60 Fps coil whine senfoni vericek resmen?

Direkt olarak FPS ile alakalı değil sanırım, ekran kartının ne kadar ağır yük altında kaldığı mı esas faktör?

10 Sene önceki ekran kartları ne güzeldi ya, ne Coil Whine ne bi ısınma sorunu, şahsen ben eski ASUS HD 5450'mi çok özlüyorum :D
Hocam alakasız olucak ama kartınızın modeli nedir? Rdr2 de kaç derecelerde çalışıyor?
Inno3d ekran kartlı bir sistem alıcam merak ediyorumda.

Hocam alakasız olucak ama kartınızın modeli nedir? Rdr2 de kaç derecelerde çalışıyor?
Inno3d ekran kartlı bir sistem alıcam merak ediyorumda.

RDR2 Ultra ayarlarda 1080p'de Anti Alising x4 iken 60FPS / Kapalı iken 80-90FPS

Kart %100 kullanıma ulaştırabilen her oyunda 78 Derece civarlarında çalışıyor üç aşağı beş yukarı.

Arada bir 79'a çıkıyor 75'e iniyor falan ama genelde 78 Derece sabit.

RDR2 Ultra ayarlarda 1080p'de Anti Alising x4 iken 60FPS / Kapalı iken 80-90FPS

Kart %100 kullanıma ulaştırabilen her oyunda 78 Derece civarlarında çalışıyor üç aşağı beş yukarı.

Arada bir 79'a çıkıyor 75'e iniyor falan ama genelde 78 Derece sabit.
Peki csgo gibi fazla ağır olmayan oyunlarda kaç derecelerde geziyor? Csgo, lol, oynuyorsanız R6, gta 5...

Peki csgo gibi fazla ağır olmayan oyunlarda kaç derecelerde geziyor? Csgo, lol, oynuyorsanız R6, gta 5...

CS oynarken hiç ölçme gereği duymadım, ama yarın oynarken bakar atarım değerleri

cs de 400 fps en düşük ayarlarda alıyorsun muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka benim psu da var coil whine sistem yüke binince cızırtı sesi yapıyor sisteme zararı yok ama ses yapıyor

cs de 400 fps en düşük ayarlarda alıyorsun muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka benim psu da var coil whine sistem yüke binince cızırtı sesi yapıyor sisteme zararı yok ama ses yapıyor

1080p bütün ayarlar low'da 300-400 arası.

Zararı yok da, uzun süre pc başında oturup gece pc yi kapattığında kulaklarındaki çınlama sesi başını ciddi ağrıtıyor uyutmuyor.

1080p bütün ayarlar low'da 300-400 arası.

Zararı yok da, uzun süre pc başında oturup gece pc yi kapattığında kulaklarındaki çınlama sesi başını ciddi ağrıtıyor uyutmuyor.
2.el mining yapılmış kart alırım inno3d almam keşke almasaydın asus msi gigabyte asrock gibi markalar varken neden inno3d bilmiyorum

2.el mining yapılmış kart alırım inno3d almam keşke almasaydın asus msi gigabyte asrock gibi markalar varken neden inno3d bilmiyorum

Markayı bu kadar yerlemeseydin, ne kötülüğünü gördün dostum :D Coil Whine için diyorsan hepsinde var alayında, şans işi işte.

Bir önceki Inno3d GTX 1650S'de tık yoktu, bunda var.

Markayı bu kadar yerlemeseydin, ne kötülüğünü gördün dostum :D Coil Whine için diyorsan hepsinde var alayında.
ya ne bileyim kart tasarımları ayrı bir değişik coil whine hepsinde olabiliyor ama bugüne kadar elimden kaç tane kart geçti hiç birinde coil whine sorunu ile karşılaşmadım

ya ne bileyim kart tasarımları ayrı bir değişik coil whine hepsinde olabiliyor ama bugüne kadar elimden kaç tane kart geçti hiç birinde coil whine sorunu ile karşılaşmadım

Valla Zotac, Asus falan 4000Tl'den başlayan fiyatlarla satılırken ben bu kartı gamegaraj'dan 3.100TL'ye aldım, hiçbir sorunu yok coil whine dışında yine olsa yine alırım 4000+ vermem doğrusu :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri