🔥İndirim INNO3D RTX 5070 26.844 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,310
RTX 5070 nihayet eski fiyatına geri döndü. 2 aydır 29 bin TL civarlarında geziyordu. Giriş seviyesi model, çöp model vb. yazmadan önce videoyu izleyiniz.

Abdullah Hacıgül hocamız inceledi:

Son düzenleme:
çöp reis imkanı olan arkadaşın attığını alsın mükemmel kart colorful

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
RTX 5000 serisinde tepe model giriş seviyesi model vb. bence artık çok fark etmiyor. INNO3D RTX 5070 Ti küçük olmasına rağmen fena olmayan soğutma performansı sunuyor mesela.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İncelemeyi izledin mi?

RTX 5000 serisinde tepe model giriş seviyesi model vb. bence artık çok fark etmiyor. INNO3D RTX 5070 Ti küçük olmasına rağmen fena olmayan soğutma performansı sunuyor mesela.

İncelemeyi izledin mi?
Ama Innox3d lerin hepsinde fix 30% fanda çalışıyormuş sistemm boşa olsa dahi. O büyük sıkıntı bence.

Keşke HB veya amazondan olsaydı direkt alırdım 3 taksit sıkıntı ama yine de iyi fiyat

İncelemeyi izledin mi?
incelemeyi izledim serin çalıştığı goruluyor ama fan sesi çok bunlar oradan kaybediyor ayrıca full %30 da calısıyor 0db teknolojısı yok

Ama Innox3d lerin hepsinde fix 30% fanda çalışıyormuş sistemm boşa olsa dahi. O büyük sıkıntı bence.
Nasıl 0db yok ciddi mi

Bence videoda msi afterburnerdan dolayı 0db olmayabilir 4060ti 0db a sahip
IMG_7584.webp

Nasıl 0db yok ciddi mi

Bence videoda msi afterburnerdan dolayı 0db olmayabilir 4060ti 0db a sahip
Alıntıyı görüntüle
5000 serisi için bu dediğim hocam. Lakin OC versiyonunun soğutması gerçekten iyiymiş, bende 9070xt düşünürken bir anda indirime girerse 5080 e yönelip 20K fazla vermeyi felan bile düşünmüştüm ama boştayken bile 30% dan aşağı inmiyormuş eğer doğru araştırdıysam.

Kaldı ki bak yukarda arkadaşta belirtmiş.

Geri