🔥İndirim INNO3D RTX 5070 Ti X3 37.836 TL

Bu akşam tekrardan bu fiyata düşecek.

Hocam sizi hazır bulmuşken soralım:
Siz Fazeon PSU'ların MSI, Tharmaltake gibi markaların fabrikalarında üretildiğini ve gayet güvendiğinizi söylediniz. Ama markanın üreticiden ne istediği ve nasıl bir PSU olduğu da önemli. Size hazır sistem için gönderilen PSU'nun içini açıp birkaç bakış açısı ile fotoğraf atabilir misiniz? Yanda yazan değerleride atabilir misiniz? Biz yorumlama yapabiliriz.
Selamlar düzeltme yapayım, ben kesin ifadeler kullanmadım üreticinin iddiası bu ve bu iddialarını ellerindeki videolar ile kanıtladılar dedim hatta araya inşallah AI ile bu videoları yapmamışlar dedim biz kullanıyoruz şuna bir sorun yok ama yeni bir marka her şeyi de zaman gösterecek ama talebin doğrultusunda istediklerini yapmaya çalışırım

Selamlar düzeltme yapayım, ben kesin ifadeler kullanmadım üreticinin iddiası bu ve bu iddialarını ellerindeki videolar ile kanıtladılar dedim hatta araya inşallah AI ile bu videoları yapmamışlar dedim biz kullanıyoruz şuna bir sorun yok ama yeni bir marka her şeyi de zaman gösterecek ama talebin doğrultusunda istediklerini yapmaya çalışırım
İçini açıp birkaç tane bakış açısı ile fotoğraf gönderebilir misiniz? Yorumlama yapabiliriz. Şunun gibi: https://www.technopat.net/sosyal/konu/gamebooster-bst-atx550weii-guec-kaynagi.3873307/
Ve yanda yazan değerleri de gönderebilir misiniz?

9070XT öneren yok çok şaşırdım ilk defa :D demek 5070 Tİ 37-35 lere düşşe tekel olcak

5070 modelini kullanıyorum gelin görüntülü arayın göstereyim, halüsinasyon görüyorsam lütfen uyarın beni 🙏

Az önce kontrol ettim bir daha 4 saattir açık bilgisayar opera 20x sekme, whatsapp ve Adobe Premiere Pro açık fanlar dönmüyor (y)
Alıntıyı görüntüle
Redditte bir çok yazı okudum bununla alakalı ama yanlışmış demek ki.

Şu an yeni kasa alma şansım yok ancak bu sisteme alsam 3070 yerine, darboğaz, psu güç yetmeme vs. olur mu=

PSU yetmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size hazır sistem için gönderilen PSU'nun fotoğraflarını gönderin. Zaten tüm kasalarında aynı PSU'yu kullanıyorlar.
@Abdullah Hacıgül

5070 modelini kullanıyorum gelin görüntülü arayın göstereyim, halüsinasyon görüyorsam lütfen uyarın beni 🙏

Az önce kontrol ettim bir daha 4 saattir açık bilgisayar opera 20x sekme, whatsapp ve Adobe Premiere Pro açık fanlar dönmüyor (y)
Alıntıyı görüntüle
Dostum zaten gpu kullanan bir uygulama çalıştırmıyorsan fan dönmüyor artık bütün ekran kartlarında. Bu harika bir şey. Bu arada nvme soğutucu kullanmanı öneririm. En kötü ömür açısından faydalı olur.

Dostum zaten gpu kullanan bir uygulama çalıştırmıyorsan fan dönmüyor artık bütün ekran kartlarında. Bu harika bir şey. Bu arada nvme soğutucu kullanmanı öneririm. En kötü ömür açısından faydalı olur.
Bir arkadaş aksini iddia ettiği için açıklama yapmıştım 🫡
Termal padler artmıştı bende öyle değerlendirdim yeni anakart soğutucu blockla geliyor 🙏

Geri