Başlıkta da görüldüğü gibi. https://www.gamegaraj.com/urun/inno3d-rtx3060-twin-x2-12gb-192bit-gddr6lhr/ ekran kartı alınır mı? Herhangi bir sorun olduğunda zorluk yaşar mıyım?
Sizin yerinizde olsam 1-2k daha üstüne ekleyip rtx 4060 alırdım o bütçelerde hem daha performanslı hem de dlss 4.0 destekli bütçeniz yoksa da taksit yapabileceğiniz bi mağazadan da alırsanız mis ama tercih meselesi tabii kiBaşlıkta da görüldüğü gibi. https://www.gamegaraj.com/urun/inno3d-rtx3060-twin-x2-12gb-192bit-gddr6lhr/ ekran kartı alınır mı? Herhangi bir sorun olduğunda zorluk yaşar mıyım?
4060 şu anda alabileceğiniz en kötü ekran kartı fiyatını hiç haketmiyor intel b580 daha mantıklı.Sizin yerinizde olsam 1-2k daha üstüne ekleyip rtx 4060 alırdım o bütçelerde hem daha performanslı hem de dlss 4.0 destekli bütçeniz yoksa da taksit yapabileceğiniz bi mağazadan da alırsanız mis ama tercih meselesi tabii ki
hocam arkadaş rtx 3060 alınır mı demiş 12k ya rtx 3060 mı mantıklı ben de ona öneride bulundum 1-2k daha verip daha performanslı 4060 alabilir diye siz de kendi önerinizi yazmışsınız arkadaş için seçenek olur en azından4060 şu anda alabileceğiniz en kötü ekran kartı fiyatını hiç haketmiyor intel b580 daha mantıklı.
hocam haklısınız da 4060 baya kötü hanihocam arkadaş rtx 3060 alınır mı demiş 12k ya rtx 3060 mı mantıklı ben de ona öneride bulundum 1-2k daha verip daha performanslı 4060 alabilir diye siz de kendi önerinizi yazmışsınız arkadaş için seçenek olur en azından
2.el bile o karta para verilmez, adamın içine cuk diye oturur ben ne yaptım diye, konu sahibinin yerinde olsam 2.el rx 6800/XT alır köşeme otururdum.hocam haklısınız da 4060 baya kötü hani3060 sıfırda alınmaz zaten 2. el alınır 4060 ta öyle 2. elden alıncaksa 8-9k ya güzel kart.
çok daha iyi olur ama 0 alınacaksa illa b580 öneririm 2. ele yönelicekse 6800 veya xt modeli iyi olur.2.el bile o karta para verilmez, adamın içine cuk diye oturur ben ne yaptım diye, konu sahibinin yerinde olsam 2.el rx 6800/XT alır köşeme otururdum.
Ekstra olarak https://www.itopya.com/intel-arc-b580-12gb-gddr6-192bit-limited-edition-ekran-karti_u27591 bu ekran kartını alırsam üstüne birde işlemci çekme fırsatım olabilir. b580 için de işlemci önerinizi bekliyorum.çok daha iyi olur ama 0 alınacaksa illa b580 öneririm 2. ele yönelicekse 6800 veya xt modeli iyi olur.
sistemi yenileyecekseniz ddr5 geçmenizi öneririm 7500f işlemci öneririm eğer geçmeyecekseniz şimdilik 2600x ile idare edin.Abiler yaklaşık 13 bin TL bütçem var ve 2. el çok tercih etmek istemiyorum. Taksitle zaten 15 bine kadar çıkar fiyatlar. Sistem özelliklerimi de yazayım. MSI B450-A PRO MAX Anakart, AMD Ryzen 2600X İşlemci, 16 GB Ram, Gigabyte AMD Radeon RX570 4GB Ekran Kartı. Hem sistemle uyumlu hem de fiyat olarak çok çıkmayan güzel bir kart öneriniz var mıdır? Sistemi zaten yavaş yavaş yenileyeceğim o yüzden darboğaz benim için çok problem değil. Şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekstra olarak https://www.itopya.com/intel-arc-b580-12gb-gddr6-192bit-limited-edition-ekran-karti_u27591 bu ekran kartını alırsam üstüne birde işlemci çekme fırsatım olabilir. b580 için de işlemci önerinizi bekliyorum.
Hocam biraz daha bütçeye ekleme yapabilirsen ki çok mantıklı olur bu, 7700xt tercih edebilirsin, ama o işlemci ile darboğaz yaşatacak, am5 sistem yolu gözüküyorAbiler yaklaşık 13 bin TL bütçem var ve 2. el çok tercih etmek istemiyorum. Taksitle zaten 15 bine kadar çıkar fiyatlar. Sistem özelliklerimi de yazayım. MSI B450-A PRO MAX Anakart, AMD Ryzen 2600X İşlemci, 16 GB Ram, Gigabyte AMD Radeon RX570 4GB Ekran Kartı. Hem sistemle uyumlu hem de fiyat olarak çok çıkmayan güzel bir kart öneriniz var mıdır? Sistemi zaten yavaş yavaş yenileyeceğim o yüzden darboğaz benim için çok problem değil. Şimdiden teşekkürler.
Ekstra olarak https://www.itopya.com/intel-arc-b580-12gb-gddr6-192bit-limited-edition-ekran-karti_u27591 bu ekran kartını alırsam üstüne birde işlemci çekme fırsatım olabilir. b580 için de işlemci önerinizi bekliyorum.
Hocam ekleme için biraz çabalayacağım fakat yine de en kötü ihtimali baz alarak da düşünmem gerekiyor. Zaten yaz için sistemi köklü bir değişiklik ile değiştireceğim ama şuan da dediğim gibi bütçeme uygun olursa daha iyi olur.Hocam biraz daha bütçeye ekleme yapabilirsen ki çok mantıklı olur bu, 7700xt tercih edebilirsin, ama o işlemci ile darboğaz yaşatacak, am5 sistem yolu gözüküyor
Hocam şuan ekran kartı ile yenilemeye başlayacağım. Sistemi tamamen yenilemem yaz aylarını bulacaktır. Halihazırda kullanmadığım 1 ekran kartı daha var. İkisini satıp yenisini alacağım. Eğer işlemciyi de satıp yenisini alabilirsem daha iyi olabilir tabi ki ama 2600x ile de devam edebilirim şuanlık.sistemi yenileyecekseniz ddr5 geçmenizi öneririm 7500f işlemci öneririm eğer geçmeyecekseniz şimdilik 2600x ile idare edin.
ben şimdilik devam etmenizi yazın ddr5 am5 ana karta geçmenizi öneririm bir tık ölü yatırım olur çünkü ama b580 iyi ekran kartıdır onu şimdiden alabilirsin.Hocam ekleme için biraz çabalayacağım fakat yine de en kötü ihtimali baz alarak da düşünmem gerekiyor. Zaten yaz için sistemi köklü bir değişiklik ile değiştireceğim ama şuan da dediğim gibi bütçeme uygun olursa daha iyi olur.
Hocam şuan ekran kartı ile yenilemeye başlayacağım. Sistemi tamamen yenilemem yaz aylarını bulacaktır. Halihazırda kullanmadığım 1 ekran kartı daha var. İkisini satıp yenisini alacağım. Eğer işlemciyi de satıp yenisini alabilirsem daha iyi olabilir tabi ki ama 2600x ile de devam edebilirim şuanlık.