Neler Yeni

İnsan hayatında bir arkadaşı sosyal ortamı olması gerekirmi?

Ahmet4921

80+
16 yaşındayım şu an sadece kendimi geliştiriyorum ama Yıllardır hiç arkadaşım uyum sağladığım biri olmadı, Psikologa gidiyordum zamanında devletten tabikide özel ücretli alıyor, Sosyal hayat insanın olgunlaşmasını kariyer anlamında ve insanları tanıyıp aynı zamanda düzgün bir şekilde yaşaması için gereklidir diyordu bende onaylıyordum zaten ancak onu hiç yapmamıştım Şimdi şöyle değil hangi 25 30 yaşında tamam sosyal hayatın vardır sonrasında kendi isteğinde yalnızlığa çekilmişsindir ancak ben 6 7 yaşımdan beri kimseyi tanımadım yani Bu benim kişisel gelişimimi büyük oranda değiştirmiştir çünkü etrafta herkes konuşuyor kaynaşıyor ve sosyal ortamlarda nasıl konuşulacağını biliyorlar, ben Sadece insanlara farklı bir bakış açısı ile baktığım için Çoğu zaman garip cevaplar davranışlar gösteriyorum.
Kafam değişik oldu artık durumuda düzeltmek istiyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kendini geliştirmenin adımlarından biriside sosyal çevredir, sosyal çevre kurarakta kendini belli bir açıdan geliştirmiş oluyorsun. Olmaması anormal bir durum mu diye soracak olursan değil derim. Uygun kişileri bulamadıysan normaldir ama biraz ortamlara girmeye çalış.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ln yeter.
Sürekli konu açıyorsun. Gelen önerileri umursamadan yine aynı şeyi farklı kelimelerle süsleyip yazıyorsun. Yeter da. Artık cidden yardım için açmadığını düşünüyorum.
Sen sürekli kendi kendini gay sandığını iddia ederken yüzlerce konu açarken iyiydi.
Sanane bilader. Kimse senin dandik internet reklamlarına bir şey demedi yardımcı olmayacaksan uzarsın.

Aslında hocam bir yerlerde gönüllü yardımcı olan kuruluşlarda çalışmanız sizi istemsizce hem yardım ettiğiniz insanlarla kaynaştırır hem iş arkadaşlarıyla. Zamanla bu şekilde aşabilirsiniz.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Ln yeter.
Sürekli konu açıyorsun. Gelen önerileri umursamadan yine aynı şeyi farklı kelimelerle süsleyip yazıyorsun. Yeter da. Artık cidden yardım için açmadığını düşünüyorum.
Olm sakin olsana adam yardım istiyor sadece demekki sosyal bi ortamı yok taktik vb şeyler öner geç işte

Ahmet4921

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ln yeter.
Kanka işlerim oluyor zaten sürekli açıyorum derken konuşacak kimse, yok trol konuda açmıyorum durumu uzun uzun açıklıyorum zaten. Bazen ayda bir bazen haftada 2 3 defa atıp bırakıyorum. İnsanlar neler diyor merak ettiğim o ve kendim cevap veripte tartışıyorum zaten konular aynı kategoride ancak farklı açılardan fikrimi belirtip bir nevi tartışmaya giriyorum buda beni mutlu ediyor yani Spam olarakta atmıyorum. Sadece aynı tür konulardan bahsettiğim için böyle geliyor galiba.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kanka işlerim oluyor zaten sürekli açıyorum derken konuşacak kimse, yok trol konuda açmıyorum durumu uzun uzun açıklıyorum zaten. Bazen ayda bir bazen haftada 2 3 defa atıp bırakıyorum. İnsanlar neler diyor merak ettiğim o ve kendim cevap veripte tartışıyorum zaten konular aynı kategoride ancak farklı açılardan fikrimi belirtip bir nevi tartışmaya giriyorum buda beni mutlu ediyor yani Spam olarakta atmıyorum. Sadece aynı tür konulardan bahsettiğim için böyle geliyor galiba.
Forum adabı vardır. Sen konu açar açmaz offline kalıyorsun bu bir. Gelen önerileri hiç kale almadığını düşünüyorum. Bu iki. Çözüm odaklı mesajları görmezden gelip laf kalabalığı mesajları alıntılıyorsun bu üç.
Bence konularının trol olduğunu düşünmem için haklı sebeplerim var .

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Sen sürekli kendi kendini gay sandığını iddia ederken yüzlerce konu açarken iyiydi.
Sanane bilader. Kimse senin dandik internet reklamlarına bir şey demedi yardımcı olmayacaksan uzarsın.

Aslında hocam bir yerlerde gönüllü yardımcı olan kuruluşlarda çalışmanız sizi istemsizce hem yardım ettiğiniz insanlarla kaynaştırır hem iş arkadaşlarıyla. Zamanla bu şekilde aşabilirsiniz.
öyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Forum adabı vardır. Sen konu açar açmaz offline kalıyorsun bu bir. Gelen önerileri hiç kale almadığını düşünüyorum. Bu iki. Çözüm odaklı mesajları görmezden gelip laf kalabalığı mesajları alıntılıyorsun bu üç.
Forum adabı mı durun arkadaşlar racon geliyo galiba !

Rulep

80+ Gold
buna kendin karar ver. bence gerekiyor. verdiğin kararı da uygula arkadaş istiyorsun ama üniversiteyi açıktan okumak istiyorsun

kaan07

80+ Bronze
insan sosyal bir varlıktır. ha onlarca arkadaşın olsun demiyorum ama kafanın uyuştuğu birkaç kişi bulursun be hacım illaki

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Millete forumun adabını öğretmek senin mi haddine ? İsterse kale alır almaz yine sana ne ?
Milletin aklından geçeni oturma organından düşünecek kadar aciz bir şekilde ön yargıyla yaklaşan arkadaşın adına ben konu sahibine özür diliyorum.

Son zamanlarda böyle bir gaylik peşinde üyemiz.

Kendisi reklama gelince direk dansı bile yapar gayliğe gelince alasını iddia eder ama konu başkası olunca adap meselesi olur.

@Ahmet4921 hocam eğer konuşmak isterseniz herhangi bir konuda veya yalnız kalırsanız bana pm'den ulaşabilirsiniz.
Ben sizin aklınızdan geçeni kafamda kurmuyorum bu yüzden rahat olun.

Top Bottom