Neler Yeni

İnsan Sağlığı için uyarı

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Selamün aleyküm arkadaşlar lütfen bilinçsiz ilaç tüketmeyelim
Bilinçsiz ilaç tüketiminin yan etkileri ALLAH korusun
-geri dönüşsüz organ yetmezlikleri ve kayıpları
-vücut dengesi bozulması
Ölüm gibi korkunç tablolarla karşılaşmak için lütfen hekimlere danışarak ilaç kullanalım
Bir diğer mesele
Kilo dengelemek için sağda solda beslnme danışmanı olduğunu iddia eden kişilerden değil profesyonel eğitim almış diyetisyenlerden yardım alın
Sağlığınızı çöpe atmayın 😊

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Selamün aleyküm arkadaşlar lütfen bilinçsiz ilaç tüketmeyelim
Bilinçsiz ilaç tüketiminin yan etkileri ALLAH korusun
-geri dönüşsüz organ yetmezlikleri ve kayıpları
-vücut dengesi bozulması
Ölüm gibi korkunç tablolarla karşılaşmak için lütfen hekimlere danışarak ilaç kullanalım
Bir diğer mesele
Kilo dengelemek için sağda solda beslnme danışmanı olduğunu iddia eden kişilerden değil profesyonel eğitim almış diyetisyenlerden yardım alın
Sağlığınızı çöpe atmayın 😊
peki bu tamamen bitkisel dedikleri vitabiotics immunace tarzı kapsüller zararlı mı faydalı mı

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bu tamamen bitkisel dedikleri vitabiotics immunace tarzı kapsüller zararlı mı faydalı mı
Zararlı olanları da var faydalı olanları da hocam video hazırlığı yaparken aklıma bu konu geldi üzerinde diyetisyen ve doktorunuza danışın yazan sağlık bakanlığı onayı bulunanların tercih edilmesi sizin yararınıza olacaktır

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Zararlı olanları da var faydalı olanları da hocam video hazırlığı yaparken aklıma bu konu geldi üzerinde diyetisyen ve doktorunuza danışın yazan sağlık bakanlığı onayı bulunanların tercih edilmesi sizin yararınıza olacaktır
anladım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom