Neler Yeni

İnsanın yapması gerektiğini bildiği hiç bir şeyi yapmak istememesi

v3ys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
veysel arslan
Üniversite öğrencisiyim ve örneğin(gerçek) yarın vizem var ve derslere ne çalışıyorum ne de sınava çalışıyorum. Çalışmam gerektiğini biliyorum ama hiç istemiyorum ve o masanın başına ders için oturamıyorum. Yarın vizem var ama valorant atıyorum.
Kiloluyum , kilolarımdan dolayı mutlu değilim ama zayıflamak için hiç bir çaba sarfetmiyorum.
Zeki bir insanım ama kendimi geliştirmek için hiç bir şeye kalkışamıyorum.
Sanırım bunalımdayım ama nasıl bir kısır döngüde olduğumu çözemiyorum.
Sürekli bir sıkılmışlık içersindeyim.
Varsa yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bunalımda değilsin, sadece üşengeçlik ruhuna işlemiş:)

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Üniversite öğrencisiyim ve örneğin(gerçek) yarın vizem var ve derslere ne çalışıyorum ne de sınava çalışıyorum. Çalışmam gerektiğini biliyorum ama hiç istemiyorum ve o masanın başına ders için oturamıyorum. Yarın vizem var ama valorant atıyorum.
Kiloluyum , kilolarımdan dolayı mutlu değilim ama zayıflamak için hiç bir çaba sarfetmiyorum.
yazılım öğren falan demicem ama valorantı bırak ve kendine çeki düzen ver hayatın böyle devam etmeyecek kiloyu çok takma psikolojini düzelt

KlausM

80+ Silver
Şuan ben de aynı durumdayım mesela kiloluyum ve hiç mutlu değilim ancak bi yerden sonra koymaya başlıyor yaşıtlarım kızlarla gezerken sen takılamıyorsun neden? kilon engel oluyor bu sebepten spora başladım bende yeter dedim elbet sanada artık yeter diyeceğin bir vakit gelecek o zaman geç mi olur zamanında mı olur bilemem

Ronex

80+
oyun oynama konusunda şuanda herkes pc başında oturma gibi bir zorunluluk hissediyordur kendinde , oyun oynamak insanlar için günlük rutin haline gelmiş . bunlardan kurtulmak için kendine plan kurman lazım , şahsen benimde öyleydi ama yaklaşık 2 3 ay içinde olayı ortadan kaldırdım .

v3ys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
veysel arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yazılım öğren falan demicem ama valorantı bırak ve kendine çeki düzen ver hayatın böyle devam etmeyecek kiloyu çok takma psikolojini düzelt
Bilgisayar mühendisliği okuyorum o da yapmam gereken bir şey olduğu için yapmaya başlamaya üşeniyorum. :D
Nasıl bi isteksizlik varsa üstümde. Üşengeçlikten sanırım.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Valorant sana bir şey kazandırmayacak
bak sana şöyle diyeyim, şimdi önünde 2 tane yemek var biri hamburger, sağlıksız bir yemek
diğerinde de sağlıklı sebzelerden oluşan bir yemek var
şimdi kötü olsa da burada sebze daha mantıklı çünkü daha yararlı bir şey.
Ama ben vücudumu sevmem bana tat lazım diyorsan hamburger daha iyi

senin anlattığın durumlar da bunla alakalı işte. yani başarılı olmak istiyorsan üşengeçlikten vaz geçmelisin açından zor olsa da.

v3ys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
veysel arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi argo bir dille şu bişeyine koyduğum üşengeçliğinden nasıl kurtulabilirim ya ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valodan eğleniyor musun ki?
şey haline geldi zevk almıyorum da oynayasım geliyor. Oyunu oynarken yarıda alt f4 çekmemek için zor duruyorum . ama çıkınca geri giresim geliyor..

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Şimdi argo bir dille şu bişeyine koyduğum üşengeçliğinden nasıl kurtulabilirim ya ?
Kendine alışkanlık kazandırman lazım.21 gün boyunca mecbur ders çalışacaksın ve spor yapacaksın ki alışkanlık olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: v3ys

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Bilgisayar mühendisliği okuyorum o da yapmam gereken bir şey olduğu için yapmaya başlamaya üşeniyorum. :D
Nasıl bi isteksizlik varsa üstümde. Üşengeçlikten sanırım.
hangi hero mainin

• Hahaha
Reaksiyonlar: N0XI

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
En zor kısım çalışmaya başlamak zaten. Çalışmaya başladıktan sonra akıp gidiyor, kendini zorlayıp başla.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Planlı ve programlı olmaya çalışın. Mesela günlük soru veya konu hedefi olabilir. Buna uymazsanız bilgisayar oynamayarak cezalandırabilirsiniz kendinizi gibi.

Top Bottom