DefKot
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,805
- İsim
- DefKot
Ulan bu gün aile içinde oturduk muhabbet ediyoruz biri çıktı dediki gençler sizin hayaleriniz neden bu kadar düşük biraz üstüne gitseniz hukuk, sağlık, mühendislik bile okursunuz dedi ben yok ya nerde bizde o kafa sınıfı zar zor geçtik derken yanımdaki daha söyleneni tam anlayamayan, sınıfta kalmış, tek iyi olduğu konu bilgisayar oyunları olan, kopya ile sözel derslerden yüksek alan kuzenim evet aslında ya ben de biraz üstüne gitsem yaparım da üstüne gidemiyorum dedi.
Ben şuan istesem de sağlık, hukuk okuyamam anlamam hayatımda 1 tane test kitabı bitirmemiştirim bile (kuzenim yarım test kitabı bile bitirmemiştir)
Benim böyle düşünmem mantıklı mı yoksa ben bir gerizekalımıyım ? Herkes üstüne gitmediği için dersleri kötü de tek ben mi anlamadığım için derslerim kötü ?
Gerizekalıysam lütfen gerizekalının harfleri büyük "sen bir gerizekalısın" yazın
Ben şuan istesem de sağlık, hukuk okuyamam anlamam hayatımda 1 tane test kitabı bitirmemiştirim bile (kuzenim yarım test kitabı bile bitirmemiştir)
Benim böyle düşünmem mantıklı mı yoksa ben bir gerizekalımıyım ? Herkes üstüne gitmediği için dersleri kötü de tek ben mi anlamadığım için derslerim kötü ?
Gerizekalıysam lütfen gerizekalının harfleri büyük "sen bir gerizekalısın" yazın