Neler Yeni

İnsanlar nasıl anlaşıp sokağa çıkıyor

HARDSTONE

80+
Hep merak ettim kim dedi sokağa çıkalım eylem yapalım diye kim başlattı yada kimler yada nasıl anlaştılar çünkü çok garip kimse bişi duyurmuyor bir kaç kişi çıkıp arkasına mi toplanıyor

Shix2x

80+ Bronze
Telegram gruplari falan muhtemelen.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,192
İsim
Mehmet Aslan
Hep merak ettim kim dedi sokağa çıkalım eylem yapalım diye kim başlattı yada kimler yada nasıl anlaştılar çünkü çok garip kimse bişi duyurmuyor bir kaç kişi çıkıp arkasına mi toplanıyor
Öğrenciler gruplarda duyuruyor , partiler vatandaşlara çağrı yapıyor , insanlar çevresine haber veriyor , stk ve örgütler organize oluyor ve onları gören insanlar da katılıyor. Kartopu misali :D

o kadar insan hiçbiri birbirini tanımadan nasıl hareket ediyorlar türlü türlü insan var nasıl hiç olay çıkmıyor aralarında

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Şahin
Parti Vatandaşa Çağrı Yapıyor Mesela Bursa Chp İl Teşkilatı Toplanılcak Yer Buluyor Paylaşıyor FaceBook Gruplarında Öğrenciler Kendi Arasında Grup Yapıyor Öyle Mesela Şunun Gibi

SİRV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
demir yıldır
Üniversitedeki öğrencilerin bu olaylara özel açtığı wp telegram grupları var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular