DenizGöksu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hala ekranda varyapıyım ama bu kaçıncı sorun oldu vatana gitsem başka marka model telefon ile değişim yaparlar mı?
hala ekranda varyapıyım ama bu kaçıncı sorun oldu vatana gitsem başka marka model telefon ile değişim yaparlar mı?
garanti karşılamıyor malesef kullanıcı hatası diyorlarekranda amoled yanığı olmuş kanka senin sadece amoledde deil kalitesiz (çakma olarak tabir edilen) ekranlarda da oluşur nedeni telefonun fazla ısınması oluyor genellikle
ekranda amoled yanığı olmuş kanka senin sadece amoledde deil kalitesiz (çakma olarak tabir edilen) ekranlarda da oluşur nedeni telefonun fazla ısınması oluyor genellikle
alalı 3-4 ay oldu ve 3-4 sorunla karşılaştım iade veya değişim yapabilme şansım var mıdır neler yapmam lazım? çok sıkıldım sorunlarındanbuyuk ihtimal amoled yanigi hocam telefonda amoled panel kullanilmis cozumu ekran degisimidir baska bir yolu var ise ben bilmiyorum
Yaparlar tabiikide. Yapmazlarsa tüketici haklarına başvurun sakın aman boşver demeyinyapıyım ama bu kaçıncı sorun oldu vatana gitsem başka marka model telefon ile değişim yaparlar mı?
uğraşma kanka geçmez ohala ekranda var