sormak istediğim bir şey var baylar cevap alabilirsem mutlu olurum instagramda bir kişinin profil fotoğrafı ismi gözüküyor ve arama kısmına girince de profili çıkıyor ama takipçi ve takip sayıları boş gözüküyorsa bu kişi engellemiş midir?
Gizli sekmeden girip baktığında sayılar ve postlar çıkıyorsa evet engellemiş.sormak istediğim bir şey var baylar cevap alabilirsem mutlu olurum instagramda bir kişinin profil fotoğrafı ismi gözüküyor ve arama kısmına girince de profili çıkıyor ama takipçi ve takip sayıları boş gözüküyorsa bu kişi engellemiş midir?
Telefondan biliyorum sadece.sormak istediğim bir şey var baylar cevap alabilirsem mutlu olurum instagramda bir kişinin profil fotoğrafı ismi gözüküyor ve arama kısmına girince de profili çıkıyor ama takipçi ve takip sayıları boş gözüküyorsa bu kişi engellemiş midir?
anladım hocam teşekkürlerGizli sekmeden girip baktığında sayılar ve postlar çıkıyorsa evet engellemiş.
anladım hocam teşekkürler
başka bi hesaptan baktıgımda takipçi sayısı falan gözküyordu aynı olay muhtemelenTelefondan biliyorum sadece.
Adı vs. gözüküyor ancak profile tıkladığında ekrana hiçbirşey gelmiyor ise o zaman engel yemişsindir.