Arthur♛Morgan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,676
Başlıkta da dediğim gibi, İnstagram da yüksek takipçisi olan sayfalara reklam vermek ne kadar maliyetlidir ve aranız da daha önce reklam verenler var mı?
30 saniye 2 story 3m takipçili sayfada 1000 liraBaşlıkta da dediğim gibi, İnstagram da yüksek takipçisi olan sayfalara reklam vermek ne kadar maliyetlidir ve aranız da daha önce reklam verenler var mı?
İnstagram çekilislerini "Tasarımcı Dayı" denemişti.Başlıkta da dediğim gibi, İnstagram da yüksek takipçisi olan sayfalara reklam vermek ne kadar maliyetlidir ve aranız da daha önce reklam verenler var mı?
Aslında amacım fiyattan daha çok ne kadar işe yaradı ne kadar memnun kaldı reklam verenler.Kanka sayfalara mesaj atarak öğrenebilirsin
Senin sayfanın konusuyla ilgili olan sayfalara sor fiyatını öğren ne kadar verimli olacağı senin sayfana bağlıBaşlıkta da dediğim gibi, İnstagram da yüksek takipçisi olan sayfalara reklam vermek ne kadar maliyetlidir ve aranız da daha önce reklam verenler var mı?
Şimdi bir şey derdim de, durduk yere uyarı yemeyim.30 saniye 2 story 3m takipçili sayfada 1000 lira
Reklam verenleri kazığa oturtuyorlarmışŞimdi bir şey derdim de, durduk yere uyarı yemeyim.
Eyvallah kanka
Pahalı değil bu aradaŞimdi bir şey derdim de, durduk yere uyarı yemeyim.
Eyvallah kanka
İnstagram sayfası değil youtube kanalımın reklamını yaptırmayı düşündüm.Sayfanda ne paylaşıyorsun?
Neler yapıyorsun kanalındaİnstagram sayfası değil youtube kanalımın reklamını yaptırmayı düşündüm.