- Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten replika olduğunu biliyorum ancak bazen kaliteli çakmalar oluyor ya ondan denemek istedim.yazım kurallarında bu vardır
orjinal değil
orijinaldir
yani sahte olabilir ayakkabılar
zaten replika olduğunu biliyorum ancak bazen kaliteli çakmalar oluyor ya ondan denemek istedim.yazım kurallarında bu vardır
orjinal değil
orijinaldir
yani sahte olabilir ayakkabılar
Kankam ayakkabı değilde tişört falan almıştım fotoğrafta gerçekten mükemmel duruyor ama geldiğinde çok kötü duruyor aynısı geliyor ama kalite anlamında kötü ve çabuk yıpranıyor kıyafet için diyorum sanırsam fotolarda efekt falan kullanıyorlar ayakkabıda buna benzerdir diyorum zaten giymeden ayakkabı alma bence dene öyle al ayak önemliAyakkabı alacağım biliyorum bunlar replika ancak bir kez denemek istiyorum. Onun için yardım edersenmiz sevinirim.
Nerden aldın site vs ?20000 ayakkabıya verilecek bir mevla değil. Replika aldım Tayland, çin gibi yerlerin kaliteli kısımlarında yapılan bir ayakkabı. Hala ilk aldığım gibi toz kondurmuyorum ayakkabıma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet. Orijinali 20000 TL çünkü
Taiwan'dan getirtebiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Veyahut Vietnam. Her neyse20000 ayakkabıya verilecek bir mevla değil. Replika aldım Tayland, çin gibi yerlerin kaliteli kısımlarında yapılan bir ayakkabı. Hala ilk aldığım gibi toz kondurmuyorum ayakkabıma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet. Orijinali 20000 TL çünkü
LNTSNEAKERS, bgsportiveNerden aldın site vs ?
Lnt sneakers ı gördüm de nasıl orijinal mi bir de mağazası var mıydı?LNTSNEAKERS, bgsportive
Bazısı orijinal bazısı replika ama emin ol hiçbiri ayak sağlığını etkilemiyor çok kaliteli işçilikle yapılmış. Mağazası da vardır herhalde bi sorun.Lnt sneakers ı gördüm de nasıl orijinal mi bir de mağazası var mıydı?