Neler Yeni

Instagram dolandırıldım sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Efe Kutlu
instagram sayfasindan 3 tane forma aldım kendisi ibanini verdi o şekilde aldim isim soyisim adres telefon numarasi istedi siparis icin bende verdim bugun mng kargoyu aradim oraya verdigini soylemisti aradiktsn sonra telefon numaram üzerine bir siparis var mi diye baktim bi sipariş bulunamadi dedi sizce ne yapmaliyim reşit degilim aldığım formalar 350tl

Shourd

80+ Gold
instagram sayfasindan 3 tane forma aldım kendisi ibanini verdi o şekilde aldim isim soyisim adres telefon numarasi istedi siparis icin bende verdim bugun mng kargoyu aradim oraya verdigini soylemisti aradiktsn sonra telefon numaram üzerine bir siparis var mi diye baktim bi sipariş bulunamadi dedi sizce ne yapmaliyim reşit degilim aldığım formalar 350tl
kendi rızanla vermişsin geçmiş olsun neden ibana attınız ki kapıda ödeme seçeneği ile satış yapan şefaf paket ile satan bi çok satıcı var bende almış biri olarak söylüyorum neyse aileniz eğer bu konuda bilgili ise onlara söyleyebilirsiniz ve adamın hesabına mesaj yolamayı deneyebilirsin ayrıca size sipariş numarası benzeri bişi atmadılarmı eğer atmayıp arayıp sorarsınız dediler ve siz inandıysanız afedersiniz ama bence biraz haketmişsiniz keşke sorsaydınız geçmiş olsun

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Belki daha henüz vermemiştir kargoya yarını bekleyin bi bakalım

BGSGP

80+ Bronze
İBAN ile atmışsınız, genelde dolandırmak için ödeme yöntemini IBAN veya havale isterler. IBAN açıklamasına ne yazdınız belki işinize yarar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Efe Kutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İBAN ile atmışsınız, genelde dolandırmak için ödeme yöntemini IBAN veya havale isterler. IBAN açıklamasına ne yazdınız belki işinize yarar.
forma parası yazdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi rızanla vermişsin geçmiş olsun neden ibana attınız ki kapıda ödeme seçeneği ile satış yapan şefaf paket ile satan bi çok satıcı var bende almış biri olarak söylüyorum neyse aileniz eğer bu konuda bilgili ise onlara söyleyebilirsiniz ve adamın hesabına mesaj yolamayı deneyebilirsin ayrıca size sipariş numarası benzeri bişi atmadılarmı eğer atmayıp arayıp sorarsınız dediler ve siz inandıysanız afedersiniz ama bence biraz haketmişsiniz keşke sorsaydınız geçmiş olsun
takip numarasini sordum almadım dedi

BGSGP

80+ Bronze
forma parası yazdim

Beklemekten başka bir çaren yok gibi gözüküyor. 3-5 gün daha bekle istersen umut fakirin ekmeğidir. Ben sana şimdiden g.o. dileklerimi ileteyim...

En azından tecrüben olmuş oldu. Bir daha IBAN/Havale ile ödeme alan bir yerden bir şey almazsın. Çünkü IBAN ile ödediğinde o paranın karşılığı olan hizmeti/ürünü sana karşılamak sadece karşı tarafının isteğine bağlı bir şey.

BGSGP

80+ Bronze
Linki atabilir/gösterebilir misiniz fake mi değil mi bakalım. Fake değil ise halen bir umut vardır.

Shourd

80+ Gold
forma parası yazdim

tamam yani hocam orda dolandırıldığınızı anlamalıydınız kargoya verdiğinde otomatik verilirdi dediğim gibi erişkin biri değilsiniz durumu bi aile büyüğünüze bildirin anlatın onlar şikayette bulunsunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Akif Erdem
Sayfa ismini de yazsaydınız insanlar bilinçlenirdi. geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri