Neler Yeni

Yardım İnstagram Hesabım Kilitlendi Açamıyorum

VitoScaletta

80+ Gold
1611257525514.png
1611257537664.png

böyle gözüküyor ama ne yazıkki ben bu hesabı oluştururken gmail i normal mailimin sonuna 1 ekleyerek yapmıştım öyle bi mail de gerçekte yok o yüzden kod gelmiyor şimdi o zaman öyle mail oluştur diyebilirsiniz oluşturdum öyle mail maile kod gelmiyor tıkandı kaldı neyse ben bu hesabı bırakmak istiyorum zaten bıraktım da lakin her instagrama girdiğimde bu sayfa karşıma çıkıyor instagram login ekranına nasıl girebilirim veya bu kayıtlı hesabı nasıl silebilirim operadan

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Geçmişten şifrelerinizi silerseniz buda gidecektir.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

böyle gözüküyor ama ne yazıkki ben bu hesabı oluştururken gmail i normal mailimin sonuna 1 ekleyerek yapmıştım öyle bi mail de gerçekte yok o yüzden kod gelmiyor şimdi o zaman öyle mail oluştur diyebilirsiniz oluşturdum öyle mail maile kod gelmiyor tıkandı kaldı neyse ben bu hesabı bırakmak istiyorum zaten bıraktım da lakin her instagrama girdiğimde bu sayfa karşıma çıkıyor instagram login ekranına nasıl girebilirim veya bu kayıtlı hesabı nasıl silebilirim operadan
Geçmişi çerezleri vs. tamamen temizleyin. Şifreleriniz varsa şifreleri silmeyin dikkat edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmişten şifrelerinizi silerseniz buda gidecektir.
Şifreleri silmeye gerek yok site bilgilerini silmeniz yeterli.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Yeni bir gmail oluştur
Normal gmailimin sonuna 1 ekledim diyordun ya normal gmailinin sonuna 1 ekleyip yeni bir gmail aç ve kod gelsin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bana niye kızgın attım bilmyorum.

Ekler

• IMG_20210121_223947.jpg
    IMG_20210121_223947.jpg
    149.2 KB · Hit: 39
Top Bottom