Yardım İnstagram Hesabım Kilitlendi Açamıyorum

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
1611257525514.png
1611257537664.png

böyle gözüküyor ama ne yazıkki ben bu hesabı oluştururken gmail i normal mailimin sonuna 1 ekleyerek yapmıştım öyle bi mail de gerçekte yok o yüzden kod gelmiyor şimdi o zaman öyle mail oluştur diyebilirsiniz oluşturdum öyle mail maile kod gelmiyor tıkandı kaldı neyse ben bu hesabı bırakmak istiyorum zaten bıraktım da lakin her instagrama girdiğimde bu sayfa karşıma çıkıyor instagram login ekranına nasıl girebilirim veya bu kayıtlı hesabı nasıl silebilirim operadan

Geçmişten şifrelerinizi silerseniz buda gidecektir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

böyle gözüküyor ama ne yazıkki ben bu hesabı oluştururken gmail i normal mailimin sonuna 1 ekleyerek yapmıştım öyle bi mail de gerçekte yok o yüzden kod gelmiyor şimdi o zaman öyle mail oluştur diyebilirsiniz oluşturdum öyle mail maile kod gelmiyor tıkandı kaldı neyse ben bu hesabı bırakmak istiyorum zaten bıraktım da lakin her instagrama girdiğimde bu sayfa karşıma çıkıyor instagram login ekranına nasıl girebilirim veya bu kayıtlı hesabı nasıl silebilirim operadan
Geçmişi çerezleri vs. tamamen temizleyin. Şifreleriniz varsa şifreleri silmeyin dikkat edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmişten şifrelerinizi silerseniz buda gidecektir.
Şifreleri silmeye gerek yok site bilgilerini silmeniz yeterli.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Yeni bir gmail oluştur
Normal gmailimin sonuna 1 ekledim diyordun ya normal gmailinin sonuna 1 ekleyip yeni bir gmail aç ve kod gelsin.

Bana niye kızgın attım bilmyorum.

Ekler

• IMG_20210121_223947.jpg
    IMG_20210121_223947.jpg
    149.2 KB · Hit: 56
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795