Neler Yeni

Instagram Instagram hesabım çalındı

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,775
İsim
uwu
hocam nıye tıkladınkı sen boyle seylere kanıcagını sanmam ben halamada aynı olay oldu bahsettıgın kısıler gıbı ugrasmadık fame hesap degıldı ama ppesını bırakmamak lazım aslında
Hocam hesapta çift faktörlü doğrulama vardı linke bilgisayar üzerinde tıkladım hala nasıl kapattı bilmiyorum

Clayz

80+ Silver
Hocam hesapta çift faktörlü doğrulama vardı linke bilgisayar üzerinde tıkladım hala nasıl kapattı bilmiyorum
su seyler var ınfluncerlerın boyle hesabı kapanınca calınınca acan kısıler one cıkarılanlarında onları genelde etıketlıyorlar reklam karsılıgı ıslerınıe yapıyolar aslında ıyı sekılde onlara ulas ıstersen

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,775
İsim
uwu
su seyler var ınfluncerlerın boyle hesabı kapanınca calınınca acan kısıler one cıkarılanlarında onları genelde etıketlıyorlar reklam karsılıgı ıslerınıe yapıyolar aslında ıyı sekılde onlara ulas ıstersen
Adam bulamadım ki karşı komşu yapmam dedi çok dedi görüldü attı zoruma gitti mavi tikti başka birisine bulamadım tanıdık

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,775
İsim
uwu
iban sorgu yapsana
1742563306125.png

1742563486937.png

dün akşam baktıydım konuya eklememiştim

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Adem Türk
watsap ve maile erişimim var
Hesabın tel no ve mail değişti

Konuya gelenler şu hesaba bunu yaparmısınız en azından azda olsa erken dönüş yaparlar

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Dolandırıcı şahsiyetin instagram hesabı

Hesap 2 (şüpheli)

bu site üzerinden çalındı asla girmeyin sadece merak ettiğim burdan doğru şekilde adres bulabilir miyiz? adam zaten konyada hesaba ordan girmiş

Alıntıyı görüntüle

hesabı çalan kişinin watsap profilindeki link asla kaydolmanızı yada girmenizi önermiyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
random bilgiler salladım site üzerinden de dolandırıcılık yapıyor
Geçmiş olsun hocam, şu yüzden olabilir mi acaba :D :
Alıntıyı görüntüle
gelen mesajın doğruluk seviyesi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-18 020507.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-02-18 020507.jpg
    136.9 KB · Hit: 10

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,775
İsim
uwu
gelen mesajın doğruluk seviyesi
hocam saat olmuş 16 iftara son 2saat 30 dk açlık kafamda bir yandan 2 tane sınavıma çalışıyorum bi yandan karnım ağrıyor şak diye dm den bu yazı geliyor okumadan tıklıyorum bu kadar zaten kafam dolu olmasa tıklamazdım

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Adem Türk
hocam saat olmuş 16 iftara son 2saat 30 dk açlık kafamda bir yandan 2 tane sınavıma çalışıyorum bi yandan karnım ağrıyor şak diye dm den bu yazı geliyor okumadan tıklıyorum bu kadar zaten kafam dolu olmasa tıklamazdım
o dediğin durumda bile 3iq olmak lazım herif sana dümdüz mesaj atmış sadece

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,775
İsim
uwu
bu gün babamın adına hesap açtım profili tamamladım mavi tik için kimlik doğrulaması gönderdim ama aklıma şu soru geldi 1 günlük hesaba mavi tik verirler mi ? hesabın profilini daha yeni tamamladığım için tekrardan doğrulama için başka belgelerle doğrulama göndermem gerekir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

desteğe yaz yapabileceğin pek bir şey yok başka
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Clayz @Demacia'lı Master Yi

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Mavi tik aldığımda destek kısmında canlı destek sadece ingilizce mevcuttu. Tr de ilgilenmiyordu biraz zor kurtarabilirsin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,775
İsim
uwu
Mavi tik aldığımda destek kısmında canlı destek sadece ingilizce mevcuttu. Tr de ilgilenmiyordu biraz zor kurtarabilirsin
şuan var hocam türkçe canlı sohbet ordan yapacağım kendi resmi sayfasında da yazıyor ama şuan instagram sms gönderemiyor kısıtlı olduğu için babamda telefonu anneme vermiş annemde akrabalara istek atmaktan hesabı askıya aldırtmış bi de onla uğraş

Top Bottom