hocam nıye tıkladınkı sen boyle seylere kanıcagını sanmam ben halamada aynı olay oldu bahsettıgın kısıler gıbı ugrasmadık fame hesap degıldı ama ppesını bırakmamak lazım aslında
su seyler var ınfluncerlerın boyle hesabı kapanınca calınınca acan kısıler one cıkarılanlarında onları genelde etıketlıyorlar reklam karsılıgı ıslerınıe yapıyolar aslında ıyı sekılde onlara ulas ıstersen
su seyler var ınfluncerlerın boyle hesabı kapanınca calınınca acan kısıler one cıkarılanlarında onları genelde etıketlıyorlar reklam karsılıgı ıslerınıe yapıyolar aslında ıyı sekılde onlara ulas ıstersen
Forex, VİOP veya Borsa işlemlerinizi Lisanslı & Ödüllü Yatırım Kuruluşu GCM Yatırım ile güvenli ve kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.
www.gcmyatirim.com.tr
hesabı çalan kişinin watsap profilindeki link asla kaydolmanızı yada girmenizi önermiyorum Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
random bilgiler salladım site üzerinden de dolandırıcılık yapıyor
hocam saat olmuş 16 iftara son 2saat 30 dk açlık kafamda bir yandan 2 tane sınavıma çalışıyorum bi yandan karnım ağrıyor şak diye dm den bu yazı geliyor okumadan tıklıyorum bu kadar zaten kafam dolu olmasa tıklamazdım
hocam saat olmuş 16 iftara son 2saat 30 dk açlık kafamda bir yandan 2 tane sınavıma çalışıyorum bi yandan karnım ağrıyor şak diye dm den bu yazı geliyor okumadan tıklıyorum bu kadar zaten kafam dolu olmasa tıklamazdım
bu gün babamın adına hesap açtım profili tamamladım mavi tik için kimlik doğrulaması gönderdim ama aklıma şu soru geldi 1 günlük hesaba mavi tik verirler mi ? hesabın profilini daha yeni tamamladığım için tekrardan doğrulama için başka belgelerle doğrulama göndermem gerekir mi ?
şuan var hocam türkçe canlı sohbet ordan yapacağım kendi resmi sayfasında da yazıyor ama şuan instagram sms gönderemiyor kısıtlı olduğu için babamda telefonu anneme vermiş annemde akrabalara istek atmaktan hesabı askıya aldırtmış bi de onla uğraş
kardeşim öncelikle geçmiş olsun şimdi yapman gereken şey şifrenimi unuttun seçeneğinden ilerleyip selfie videosu göndermek olacak hesap doğrulanması için benimde çalındı Teknoloji destek hattı var orayı aradım hemen hesabımı kurtardım yardımcı oldular istersen orayı ara