- Reaksiyon skoru
- 9,832
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben buradakini anlamadım eğer bir profili kaldırırsam diğerleri de gider hesap ekleme kısmında E posta çıkmıyor normal instagram giriş sayfasına atıyor .
Konuyu yeni görenler için kısa özet:
Hesabım 16mart 2025 tarihinde linke tıklamamla çalındı ben hesabımda çift faktörlü doğrulama var diye güvenle tıklıyordum ,giriş yapıyordum. Ama bu seferkinde ss7 ağına erişimi olduğu için bana gelen sms i kendi cihazına yansıtarak doğrulamayı atlatmış . Profilimde kendime ait fotoğrafım olmadığı ve yasal yollarla çözmek istediğim için bu kadar uzadı . Hesabımı almam için eğer hazırda ss7 ağına erişimi olan varsa dm den yazabilir . Yoksa ben kendim kişisel haklarımı koruma amacıyla kurup kodu aldıktan sonra yazılımı sileceğim en azından video çekerek süreci polise de gösterme şansım var ne de olsa hesabımı çalan numara başkasına ait sahte tabir edilebildiğinden büyük ihtimal bir sorun olmaz. (Öyle bir ülkedeyiz ki yasal olarak her yolu deneyip kişisel haklarımızı koruyamıyoruz.. eğer diğer yolu seçersem zaten karakoldaki abiye bildireceğim en kötü bi süreç olur zaten kötü bir amacım olmadığı için bir sorun olmaz)