Neler Yeni

Instagram Hesabımı Dondurdum Geri Açamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes Uğur
Arkadaşlar herkese selamlar, Instagram hesabımı dondurdum (24 saati geçmişti) sonra geri açmayı denedim ve olmadı 2 faktörlü doğrulama aşamasında kodu ne kadar doğru yazsam da geri giremedim hesabıma ama şifre yenileyebiliyordum üst üste şifre yeniledim yine aynı şekilde 2 faktörlü doğrulama aşamasında kodu kabul etmedi internetten araştırdığımda Instagram'a ad, kullanıcı adı ve e-postayla gelen kodu el yazısıyla yazıp fotoğraf olarak göndermemi istiyordu onu da hallettim ama dönüş alamadım ne yapmalıyım?

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
Şu sıralar hesap geri açmayla ilgili problemler var. Şu anlık sadece serbest bırakın bir kaç gün içinde tekrar deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu sıralar hesap geri açmayla ilgili problemler var. Şu anlık sadece serbest bırakın bir kaç gün içinde tekrar deneyin.
çok teşekkür ederim ardarda hesabımın şifresini değiştirdim telaşlanıp, bir problem yaratır mı? En son değiştirip bıraktım 2 faktörlü doğrulama bug'ından sonra denemedim.

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
çok teşekkür ederim ardarda hesabımın şifresini değiştirdim telaşlanıp, bir problem yaratır mı?
Problem yaratmaz fakat bunu sürekli hale getirirseniz beyaz listeye alinabilirsiniz.

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Yanlış yazmışım 😅, kara liste olacak hocam. Sürekli olarak yapılan işlemlerde seni bot olarak algılayıp hesabını askıya aldıracak bir güvenlik yöntemi.b

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,626
Üyeler
162,841
Son üye
batuhan9602
Top Bottom