dokancapalot
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Doğukan Sülüş
PC'ye Torrent oyun indiriyordum gündüzden açık bırakmıştım gece eve geldiğimde Steam'deki cüzdanım harcanmış ve Instagram hesabımın maili @gmeilz.com diye bir adrese geçmiş. Yani uzaktan bilgisayarıma erişip kayıtlı kartlarımla bazı uygulamalara ve internet sitelerine girmişler. Facebook üzerinden de Amerika New York konumlu adres ve kart bilgisi girip meta üzerinden reklam işletme hesabı açmışlar sonra reklam hesabım kısıtlanmış.
Instagram mailini değiştirdikten sonra hesabımı kapatmışlar. Telefon doğrulama kodu gönderdiğimde aynı telefon başka bir hesaba da kayıtlı olduğu için kodlar o hesaba yönlendiriyor.
Instagram'ı senelerdir ilk maili yani hesabı oluşturduğum mail ile kullanıyordum instagram hesabımı kurtarma şansım var mıdır ? [email protected] mailine destek amaçlı sorunu düzgün bir şekilde açıkladım yardım bekliyorum cevap verirler mi bilmiyorum. (PC formatladım temizledim)
Instagram mailini değiştirdikten sonra hesabımı kapatmışlar. Telefon doğrulama kodu gönderdiğimde aynı telefon başka bir hesaba da kayıtlı olduğu için kodlar o hesaba yönlendiriyor.
Instagram'ı senelerdir ilk maili yani hesabı oluşturduğum mail ile kullanıyordum instagram hesabımı kurtarma şansım var mıdır ? [email protected] mailine destek amaçlı sorunu düzgün bir şekilde açıkladım yardım bekliyorum cevap verirler mi bilmiyorum. (PC formatladım temizledim)