Şifreni değiştir iki adımlı doğrulama ekleBende hiç bir şey görünmüyor ne yapmalıyım
Şifreni değiştir iki adımlı doğrulama ekleBende hiç bir şey görünmüyor ne yapmalıyım
Tamam şifreyi değiştirdim tekrar olursa 2 adımlıda eklerimŞifreni değiştir iki adımlı doğrulama ekle
şeyi soracaktım teknobiyotik ne gönderdi onu uzun süredir soracaktım yaklaşık 4 aydır fln unutuyorumşifreni değiştir
şeyi soracaktım teknobiyotik ne gönderdi onu uzun süredir soracaktım yaklaşık 4 aydır fln unutuyorum
İzledim sonradan aklıma geldi video attığın biraz unutkanım derslere girdiğimden
3 ay gönderdikleri mousepad i kullanmadım. Yeni Fare alana kadar, şimdi kullanıyorum mousepad, Bardakta kasanın üstüne koydum. tshirt ide arada giyiyyom.İzledim sonradan aklıma geldi video attığın biraz unutkanım derslere girdiğimden
Ne güzel bende kameramı düzeltirsem bi hedefim kasa galiba türkiyede tek alıp inceleyenim bende gamegarajdan hediye bekleyeceğim3 ay gönderdikleri mousepad i kullanmadım. Yeni Fare alana kadar, şimdi kullanıyorum mousepad, Bardakta kasanın üstüne koydum. tshirt ide arada giyiyyom.
Kamera alayımda oyun videoları cekecegim. Ama ortalama kamera 400 tl felan su sıralar alamamNe güzel bende kameramı düzeltirsem bi hedefim kasa galiba türkiyede tek alıp inceleyenim bende gamegarajdan hediye bekleyeceğim
bende monitör almam gerek kulaklık fln aldım ama adam gibi bir monitör olsam çok iyi olurKamera alayımda oyun videoları cekecegim. Ama ortalama kamera 400 TL felan su sıralar alamam