Neler Yeni

Instagram Instagram kendi kendine takip etme sorunu?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar zamanında bir internet sitesi veya uygulamaya giriş yapmam yüzünden bugün farketmiş olduğum bir sorun var kendi kendine takip ediyor sanırım takipçi havuzuna düştüm şifremi değiştirdim 2 faktörlü korumalı hesaba geçtim bu takip ettiklerimide takipten çıkıyorum bir kaç tanesi geri geliyor bu sorun kökten nasıl çözülür bilen var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
Arkadaşlar merhabalar zamanında bir internet sitesi veya uygulamaya giriş yapmam yüzünden bugün farketmiş olduğum bir sorun var kendi kendine takip ediyor sanırım takipçi havuzuna düştüm şifremi değiştirdim 2 faktörlü korumalı hesaba geçtim bu takip ettiklerimide takipten çıkıyorum bir kaç tanesi geri geliyor bu sorun kökten nasıl çözülür bilen var mı?
Hesabın ele geçirilip tokeni bot id'si olarak kullanılmış, takipci bot bastıysan hesabına, takipcin artar, fakat yanında senin hesabınızda takipci botuna eklerler. Olay böyledir yani, hesabın yakında kilitlenirse şaşırma, öte yandan instagram'a ulaşıp durumu anlatırsan, tokenini değişirler, ve sorun çözülür.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabın ele geçirilip tokeni bot id'si olarak kullanılmış, takipci bot bastıysan hesabına, takipcin artar, fakat yanında senin hesabınızda takipci botuna eklerler. Olay böyledir yani, hesabın yakında kilitlenirse şaşırma, öte yandan instagram'a ulaşıp durumu anlatırsan, tokenini değişirler, ve sorun çözülür.
Takipçi ekleme değilde bu kim kimi takip edyor diye uygulamalardan birine girmiştim ama 1 sene oluyor hiç böyle sorun olmamıştı şu anda o tüm takip edenleri sildim sanırım sorun çözüldü ama dediğiniz gibi token tam olarak ne oluyor hemen değiştirirler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canlı destek nerede tam olarak nereden yardım istemem gerek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
Takipçi ekleme değilde bu kim kimi takip edyor diye uygulamalardan birine girmiştim ama 1 sene oluyor hiç böyle sorun olmamıştı şu anda o tüm takip edenleri sildim sanırım sorun çözüldü ama dediğiniz gibi token tam olarak ne oluyor hemen değiştirirler mi?
O tür uygulamalar hesap verilerinizi satar, hayırlı olsun, token dediğimiz şey hesabın gizli kimliğidir onu birisi ele geçirirse hesap kendisine aitmiş gibi herşeyi yapabilir, 2 faktörlü doğrulamayı bile geçebilirler.

Canlı destek nerede tam olarak nereden yardım istemem gerek?
Buyrun hocam https://www.instatakipci.com/blog/instagram-destek-hatti

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
O tür uygulamalar hesap verilerinizi satar, hayırlı olsun, token dediğimiz şey hesabın gizli kimliğidir onu birisi ele geçirirse hesap kendisine aitmiş gibi herşeyi yapabilir, 2 faktörlü doğrulamayı bile geçebilirler.

Buyrun hocam https://www.instatakipci.com/blog/instagram-destek-hatti
Hiç kurtuluşum yok mu gitti mi hesabım ama şifremi değiştirdim her şeyi ayarladım şu anda kimseyi takip etmiyor hesap

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
Hiç kurtuluşum yok mu gitti mi hesabım ama şifremi değiştirdim her şeyi ayarladım şu anda kimseyi takip etmiyor hesap
Kurtuluş yolu o tokeni değiştirilmesi, yukarıya bağlantı koydum, bakabilirsiniz.

Ha hesabın kilitlenme bile telefon numarası ile açabiliyorsun, telaş etmene gerek yok, hesabında şu an sadece takipçiliğini yönetebilirler.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Sen göremezsin, sadece o sahtekar uygulamalara giriş yaptığında hesabını satanlar, ve instagram yetkilileri görebilir
Mail gönderdim ve uygulamadaki yardım bölümünede yazdım umarım geri dönüş sağlarlar ve yardımcı olurlar girdiğim uygulama Analyzr+ gibi bir şey di bir tane daha vardı ama ona hiç giriş yapmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mustafa iren
Mail gönderdim ve uygulamadaki yardım bölümünede yazdım umarım geri dönüş sağlarlar ve yardımcı olurlar girdiğim uygulama Analyzr+ gibi bir şey di bir tane daha vardı ama ona hiç giriş yapmadım.
Tamamdır, hesabın kilitlenme durumu olsa bile telefon numarası ile açabiliyorsun, telaş etmene gerek yok, hesabında şu an sadece takip etmeni, ve beğenmeni yönetebilirler.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Tamamdır, hesabın kilitlenme durumu olsa bile telefon numarası ile açabiliyorsun, telaş etmene gerek yok, hesabında şu an sadece takip etmeni, ve beğenmeni yönetebilirler.
Instagram hatası bildirimi : Hata bildirimi yüklenemedi yazıyor neden acaba?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bilemiyorum bildirim gelir sana cevap verdiklerinde, önce moderatörler inceliyorlar sonra cevap veriyorlar.
Tam olarak nereden göndermem gerekiyor yardım merkezine tıklıyorum ama anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,869
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom