Neler Yeni

İnstagram Sayfa Büyütmek İçin Tüyolar.

Selamlar, Ben PeynirEkmek xd

Bugün sizlere instagram da nasıl sayfa büyütürüz onu anlatmak istiyorum.

İlk öncelikle trend tagları post/reels videolarına veya fotoraflarına ekleyin. ~ Peki ya neden? - Nedeni ise sayfanız yeni açıldı ise keşfete düşmeniz çok zor bunun için yardımcı olucak altarnetif çözüm taglardır. (Post/Reels ile alakalı taglar kulanın!)

2. olarak videolar ne türde olursa olsun belirli bir takipçiye ulaşana kadar insanların ilgisini çekicek postlar atmanız mesela örnek olarak bilmem ne platformlarında şu kelime yazılmıyor denemesi bedava şeklinde insanların ilgisi çekicek şeyler paylaşın bazıları tarafından prim videolar olarak da geçiyor ama belirli bir takipçiye kadar bunu yapmak zorundasınız.

3. olarak günlük aktiflik çok önemli hergün yeni bir post atmanız lazım.

4. olarak takipçilerinize her zaman değer verin posta yorum mu attılar direk teşekkür edin nazik davranın zaten size ısınıp oto takip edicektir sizi.

Son olarak şunu demek istiyorum bu dediklerim bazılarına ters düşebilir ben denedim ve oldu açıkcası sizede tavsiye ederim herkese iyi geceler dilerim.

(Eksik bilgi varsa yorumlarda benim için tamamlayabilirsiniz.)

1 yardım.PNG
2 yardım.PNG
3 yardım.PNG
4 yardım.PNG
5 yardım.PNG

Pes etme.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Selamlar, Ben PeynirEkmek xd

Bugün sizlere instagram da nasıl sayfa büyütürüz onu anlatmak istiyorum.

İlk öncelikle trend tagları post/reels videolarına veya fotoraflarına ekleyin. ~ Peki ya neden? - Nedeni ise sayfanız yeni açıldı ise keşfete düşmeniz çok zor bunun için yardımcı olucak altarnetif çözüm taglardır. (Post/Reels ile alakalı taglar kulanın!)

2. olarak videolar ne türde olursa olsun belirli bir takipçiye ulaşana kadar insanların ilgisini çekicek postlar atmanız mesela örnek olarak bilmem ne platformlarında şu kelime yazılmıyor denemesi bedava şeklinde insanların ilgisi çekicek şeyler paylaşın bazıları tarafından prim videolar olarak da geçiyor ama belirli bir takipçiye kadar bunu yapmak zorundasınız.

3. olarak günlük aktiflik çok önemli hergün yeni bir post atmanız lazım.

4. olarak takipçilerinize her zaman değer verin posta yorum mu attılar direk teşekkür edin nazik davranın zaten size ısınıp oto takip edicektir sizi.

Son olarak şunu demek istiyorum bu dediklerim bazılarına ters düşebilir ben denedim ve oldu açıkcası sizede tavsiye ederim herkese iyi geceler dilerim.

(Eksik bilgi varsa yorumlarda benim için tamamlayabilirsiniz.)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Pes etme.
O fotolar ne gözüm kanadı :D

coderali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Erbay
Saçma mı bilmiyorum ama ben başlangıç yaparken doğru ismi seçmek konusuna takılıyorum. Mesela takip ederkende isim dikkatimi çekiyor sayfayı. https://www.blogacmak.com/instagram-isim-onerileri/ bu konuda mehmet hoca biraz detaylı anlatmış isim seçimini.

(Bence) iyi bir başlangıç için isim önemli... Ondan sonra yukardaki herseye katılıyorum büyümek için.

Top Bottom