Neler Yeni

İnstagram Ucuz Oyunlar

FezA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Demir MESUTGİL
Selam gençler şu konuyu çok merak ettim bu instagramda ucuz oyun satan kişiler nasıl ucuz satabiliyorlar
Nerden buluyorlar bu hesapları

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Oyun hesaplarını çalıp satanlar var.

FezA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Demir MESUTGİL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladımda bu hesapları nerden buluyorlar stoklarını aldıkları bir yer olması lazım onu merak ediyorum o kadar hesap çalamazlar

papasmurf

80+
En İyi Cevap
1
illegal yollardan olabilir. Kast ettiğiniz şeyleri hiç görmedim ama bir sürü oyun için 1 ay garantili e mail değişilemez şu değişir bu değişir türü şeyler var. Bulaşmamak gerek diye düşünüyorum şahsen. Çünkü bir süre sonra gider yeni hesap istersiniz vermezler demiyorum verirler ama sonra tekrar işte gitti diyip yenisiyle tekrar tekrar uğraşmaya gerek yok :)

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Sadece hesap çalmıyorlar, item çalıp oyunlar indirimde iken hesapları doldurup daha sonra satıyorlar. Ayrıca bu hesaplar 1 ay sonra elinin altından kayıp gitme garantili hesaplar, böylece bir hesabı 200 farklı kişiye satıp tekrar alabiliyorlar.

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Yağız Güngör
40TLYE GTAV 15TLYE R6 almıştım R6 gitse de şuan GTAV'yi aktif olarak oynuyorum. E postası da benim üstüme. İyi bir araştırma yaparsan belki kaliteli sayfa bulabilirsin. Ama o adamlar çalmıyor bildiğim bir rus sitesi var oradan daha ucuza tedarik ediyorlar bir düşün derim bu konu üstünde

Top Bottom