Neler Yeni

İnstagram Ucuz Oyunlar

FezA

80+
Reaksiyon skoru
7
Selam gençler şu konuyu çok merak ettim bu instagramda ucuz oyun satan kişiler nasıl ucuz satabiliyorlar
Nerden buluyorlar bu hesapları

Oyun hesaplarını çalıp satanlar var.

anladımda bu hesapları nerden buluyorlar stoklarını aldıkları bir yer olması lazım onu merak ediyorum o kadar hesap çalamazlar

illegal yollardan olabilir. Kast ettiğiniz şeyleri hiç görmedim ama bir sürü oyun için 1 ay garantili e mail değişilemez şu değişir bu değişir türü şeyler var. Bulaşmamak gerek diye düşünüyorum şahsen. Çünkü bir süre sonra gider yeni hesap istersiniz vermezler demiyorum verirler ama sonra tekrar işte gitti diyip yenisiyle tekrar tekrar uğraşmaya gerek yok :)

Sadece hesap çalmıyorlar, item çalıp oyunlar indirimde iken hesapları doldurup daha sonra satıyorlar. Ayrıca bu hesaplar 1 ay sonra elinin altından kayıp gitme garantili hesaplar, böylece bir hesabı 200 farklı kişiye satıp tekrar alabiliyorlar.

40TLYE GTAV 15TLYE R6 almıştım R6 gitse de şuan GTAV'yi aktif olarak oynuyorum. E postası da benim üstüme. İyi bir araştırma yaparsan belki kaliteli sayfa bulabilirsin. Ama o adamlar çalmıyor bildiğim bir rus sitesi var oradan daha ucuza tedarik ediyorlar bir düşün derim bu konu üstünde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,879
Üyeler
173,086
Son üye
Lenix2
Geri