Neler Yeni

İnstagramda bir sayfadan ciddi şekilde hakaret aldım ne yapmalıyım

Abdullah021

80+ Bronze
Screenshot_20210818-123525_Instagram.jpg
Arkadaşlar her şey ss deki gibi ben Fenerbahçe li olduğum için Beşiktaş lı arkadaş bana böyle hakaret etti ben ona küfür etmedim.Sadece Fenerbahçe sayfasında Fenerbahçe ile ilgili yorum atmıştım Gündemdeki Fenerbahçe ile ilgili adam bana özelden böyle hakaret yağdırdı mahkemeye mi vereyim yoksa ne yapayım bilmiyorum aynısını bende yaşamıştım ama geri ettiğim kişiden özür diledim ne isterse yaptım bu şahıs özür dilemedi.Mesajı silmedi bile bana bir yol gösterin.

GolluM1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Batuhan
Küfür ettiysen geçmiş olsun var böyle tipler önüne kim gelirse dava ediyor sanki entel tipler. Sende ona hakaretten dava aç .

Abdullah021

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya kardeşim şöyle boş şeylerle ilgilenmeyin engelle gitsin işde
Haklısın hocam benim amacım aslında biraz korkutmaktı.Aklı başına gelsin kimseye küfür etmesin.

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar her şey ss deki gibi ben Fenerbahçe li olduğum için Beşiktaş lı arkadaş bana böyle hakaret etti ben ona küfür etmedim.Sadece Fenerbahçe sayfasında Fenerbahçe ile ilgili yorum atmıştım Gündemdeki Fenerbahçe ile ilgili adam bana özelden böyle hakaret yağdırdı
Gereksiz fanatik insanlar takmayıp engellemek lazım DM'leri kökten kapatmanızı öneriyorum
mahkemeye mi vereyim yoksa ne yapayım bilmiyorum aynısını bende yaşamıştım ama geri ettiğim kişiden özür diledim ne isterse yaptım bu şahıs özür dilemedi.Mesajı silmedi bile bana bir yol gösterin.
Bence değmez hocam.

Abdullah021

80+ Bronze
Gereksiz fanatik insanlar takmayıp engellemek lazım DM'leri kökten kapatmanızı öneriyorum

Bence değmez hocam.
Doğru hocam ama böyle tipleri korkutacaksın.Aklı başlarına gelsin.

Abdullah021

80+ Bronze
1-2 gün sonra gene eder değmez yani aileden bir şey öğrenmemiş işde Aşırı oyun ve futbol siyaset fanatikleri yapıyor böyle şeyler
O korku ona yeter hocam ben kendimden biliyorum arkadaşım bana şaka yapmıştı.Şaka olmasına rağmen acayip korkmuştum.🥶

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Sahte mahkeme kağıdı at