Abdullah021
80+ Bronze
Hocam küfür eden ben değilim o.Ben ona hiçbir şey söylemedim küfürü eden arkadaş o brn sadece uyardım.Küfür ettiysen geçmiş olsun var böyle tipler önüne kim gelirse dava ediyor sanki entel tipler.
Ya kardeşim şöyle boş şeylerle ilgilenmeyin engelle gitsin işdeHocam küfür eden ben değilim o.Ben ona hiçbir şey söylemedim küfürü eden arkadaş o brn sadece uyardım.
Haklısın hocam benim amacım aslında biraz korkutmaktı.Aklı başına gelsin kimseye küfür etmesin.Ya kardeşim şöyle boş şeylerle ilgilenmeyin engelle gitsin işde
Gereksiz fanatik insanlar takmayıp engellemek lazım DM'leri kökten kapatmanızı öneriyorumArkadaşlar her şey ss deki gibi ben Fenerbahçe li olduğum için Beşiktaş lı arkadaş bana böyle hakaret etti ben ona küfür etmedim.Sadece Fenerbahçe sayfasında Fenerbahçe ile ilgili yorum atmıştım Gündemdeki Fenerbahçe ile ilgili adam bana özelden böyle hakaret yağdırdı
Bence değmez hocam.mahkemeye mi vereyim yoksa ne yapayım bilmiyorum aynısını bende yaşamıştım ama geri ettiğim kişiden özür diledim ne isterse yaptım bu şahıs özür dilemedi.Mesajı silmedi bile bana bir yol gösterin.
Doğru hocam ama böyle tipleri korkutacaksın.Aklı başlarına gelsin.Gereksiz fanatik insanlar takmayıp engellemek lazım DM'leri kökten kapatmanızı öneriyorum
Bence değmez hocam.
1-2 gün sonra gene eder değmez yani aileden bir şey öğrenmemiş işde Aşırı oyun ve futbol siyaset fanatikleri yapıyor böyle şeylerHaklısın hocam benim amacım aslında biraz korkutmaktı.Aklı başına gelsin kimseye küfür etmesin.
O korku ona yeter hocam ben kendimden biliyorum arkadaşım bana şaka yapmıştı.Şaka olmasına rağmen acayip korkmuştum.1-2 gün sonra gene eder değmez yani aileden bir şey öğrenmemiş işde Aşırı oyun ve futbol siyaset fanatikleri yapıyor böyle şeyler
Hocam bana da bir kadının videosunu eleştirdim diye "sil, sus, tecavüzcü pislik tacizci" dediler.Doğru hocam ama böyle tipleri korkutacaksın.Aklı başlarına gelsin.
Böyle toxic kitleden nefret ediyorum.Hocam bana da bir kadının videosunu eleştirdim diye "sil, sus, tecavüzcü pislik tacizci" dediler.