Neler Yeni

İnstagramda gizli kullanicilarin hesabina nasil bakilir ?

Tre-x

80+ Silver
Web postegro olmuyor arkadaşlar bakacağım hesabın kullanıcı adını girince böyle yazıyor
Bu kullanıcının gönderilerini şu an için görüntüleyemiyoruz. Bakmak istediğiniz hesabın sahibi (kendi hesabıyla) ve ya onu takip edenlerden uygulamayı kullanan yoksa malesef o hesaba bakamıyorsunuz.

Bu hesaba başka hangi siteden bakabilirim ?

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Postegro çalışıyor fakat bakmak istediğiniz hesabı takip edenlerden birininde postegro kullanması lazım.

Tre-x

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Biliyorum zaten postegro dışında başka site yok mu
Bu tür uygulamalar havuz sistemiyle çalışıyor kullanıcılardan bilgileri alıyorlar ve uygulamayı kullananlara bilgileri gösteriyorlar.
Başka site olsa bile her hesaba bakamayabilirsiniz çünkü postegro kadar bilinen bir site olmadığı için kullanıcı sayısı az ve toplanan bilgilerde az. Kısacası postegrodan başka işinizi görecek bir uygulama yok.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Web postegro olmuyor arkadaşlar bakacağım hesabın kullanıcı adını girince böyle yazıyor
Bu kullanıcının gönderilerini şu an için görüntüleyemiyoruz. Bakmak istediğiniz hesabın sahibi (kendi hesabıyla) ve ya onu takip edenlerden uygulamayı kullanan yoksa malesef o hesaba bakamıyorsunuz.

Bu hesaba başka hangi siteden bakabilirim ?
Lili apk gibi şeyler var ama bunlar güvenli değil bunu hesabına uyguladığın zaman senin hesabın kendi kendine bazı insanları takip etmeye başlıyor haberin olsun.

Tre-x

80+ Silver
Arkadaşım ayıp değilmi ya, o kişi profilini gizlemişse birşeyin gizli kalmasını istiyordur neden saçma sapan yöntemlerle profile bakmaya çalışıyorsunuz.
Benim için önemli belki ne bos bos duyar kastin be

Tre-x

80+ Silver
Lili apk gibi şeyler var ama bunlar güvenli değil bunu hesabına uyguladığın zaman senin hesabın kendi kendine bazı insanları takip etmeye başlıyor haberin olsun.
Güvenli değilden kastiniz hesabın çalışması mi ?
Bu bir uygulama ise kalsın bana site lazim

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Postegro ile Lili aynı servis değilmi hocam?
Benmi yanlış hatırlıyorum.

Tre-x

80+ Silver
Özel hayatın gizliliğinin önemini bilmeyenler benim yazdıklarıma boş duyar demişler hocam. Boş ufacık çoluk çocuk ne anlar özel hayatın ne olduğundan.
Ya bilip bilmeden konuşmayın lutfen Rica ediyorum

KlausM

80+ Silver
postegro bu siteye güvenme hesabı girdiğin vakit anlık olarak farklı ülkelerden giriş oluyor ve hesabın patlıyor veya ele geçiriliyor sana tavsiyem böyle bişey yapma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,575
Üyeler
161,093
Son üye
Furkan01.
Top Bottom