Neler Yeni

İnstagramdan oyun aldım parasını alıp vermediler ne yapabilirim ?

Berkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkan Akkaya
İnstagramdan bi oyun sitesinden oyun aldım. İnternet siteleri de var eğer yasak değilse söylebilirim. Parayı yatırana kadar cevap verdiler mesajlara. Ondan sonra hiçbir mesaja cevap vermediler. İnternetteki satıcıyla görüşünce instagramdan yazın diyorlar oradan cevap vermiyorlar. Ne yapabilirim ? Nereye şikayet edebilrim ?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
İnstagramdan bi oyun sitesinden oyun aldım. İnternet siteleri de var eğer yasak değilse söylebilirim. Parayı yatırana kadar cevap verdiler mesajlara. Ondan sonra hiçbir mesaja cevap vermediler. İnternetteki satıcıyla görüşünce instagramdan yazın diyorlar oradan cevap vermiyorlar. Ne yapabilirim ? Nereye şikayet edebilrim ?
G.o paranı geri alabileceğini düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
instagram bir ticaret platformu deil hiç bir şey yapamazsınız bidakine almazsınız

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Her gün buzlu su içerek kilo verin

Berkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkan Akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G.o paranı geri alabileceğini düşünmüyorum
site sahibine mesaj attığımda "Bize Ulaşın formundan gönderdiğiniz mesaj satıcının/alıcının yanıtlayabileceği bir soru ya da satıcının/alıcının çözebileceği bir sorun olduğundan, mesajınızın tüm içeriği öncelikli olarak satıcıya/alıcıya iletilmiştir. İlgili bir satıcı/alıcı size en kısa sürede konuyla ilgili dönüş yapacaktır. Satıcının/alıcının iletisi mesaj kutunuza ulaşacaktır. Ancak satıcı/alıcı sizinle çok uzun süre iletişime geçmezse lütfen bize tekrar ulaşın. İyi alışverişler." böyle diyorlar. Bu siteden alış-veriş yapan çok var aslında ama benim konuştuğum satıcı dolandırıcı heralde.

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege
Aga kaç tl verdin

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Hocam instgaramınızda hikayenize fln etiketleyin dolandırıcılar fln vb. Dolandırıcı fln dediğiniz için bence geri dönüş yaparlar hiç kimse bir şey satarken dolandırıcı damgası vurulmasını istemez

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
site sahibine mesaj attığımda "Bize Ulaşın formundan gönderdiğiniz mesaj satıcının/alıcının yanıtlayabileceği bir soru ya da satıcının/alıcının çözebileceği bir sorun olduğundan, mesajınızın tüm içeriği öncelikli olarak satıcıya/alıcıya iletilmiştir. İlgili bir satıcı/alıcı size en kısa sürede konuyla ilgili dönüş yapacaktır. Satıcının/alıcının iletisi mesaj kutunuza ulaşacaktır. Ancak satıcı/alıcı sizinle çok uzun süre iletişime geçmezse lütfen bize tekrar ulaşın. İyi alışverişler." böyle diyorlar. Bu siteden alış-veriş yapan çok var aslında ama benim konuştuğum satıcı dolandırıcı heralde.
İnstagram bir ticaret platformu değil sen adama bağış yaptın resmen o senin satın aldığın satıcı dolandırıcı olabilir birdaha satın almazsın

Berkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkan Akkaya
Hocam instgaramınızda hikayenize fln etiketleyin dolandırıcılar fln vb. Dolandırıcı fln dediğiniz için bence geri dönüş yaparlar hiç kimse bir şey satarken dolandırıcı damgası vurulmasını istemez
gönderilerinin çoğuna yorum attım ama kaldırmadılar bile. İnstagrama girip hikaye atıp çıkıyolar.

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395