İnstagramım hacklendi

tlhgmr

80+
Reaksiyon skoru
6
instagramım birşekilde hacklendi herkezi takip ediyor takipten çıkıyorum yine aynı kişileri takip ediyor telefonda format attım şifremi değiştirdim ama aynı şey başka biyerdende birisi girmemiş lütfen yardımcı olun napmam gerek

Şifreni değiştirip ayarlardan hesabının aktif olduğu cihazlardan çıkış yaptır. Ardından iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştir.

2FA varken hacklendiysen harbiden helal olsun adamlara onun dışında banada olmuştu kadın hesabına dönüştürmüş hesabi para istiyordu milleten

instagramım birşekilde hacklendi herkezi takip ediyor takipten çıkıyorum yine aynı kişileri takip ediyor telefonda format attım şifremi değiştirdim ama aynı şey başka biyerdende birisi girmemiş lütfen yardımcı olun napmam gerek
Telefonu sıfırlayıp şifreni değiştirdikten sonra hala oluyorsa belki de takip ettikleri hesaplar gizlidir ve takipi kabul etme onayını yeni vermişlerdir. Sen de o yüzden hala hesabında birileri var gibi düşünüyor oalbilir misin acaba? Arkadaşın dediği gibi diğer cihazlarda gözüken başak cihaz varsa çıkış yap ara ara kontrol et orayı.

Geri