Ne anlatıyon knk düzgün yazsanabe3n erişemedim gmail hesabımla instegramda oturum açtım ama tel numaramı girmiştim ama bugün tüm cihazlarda instegramdan çıkılmış şimdide giremiyorum
.Ne anlatıyon knk düzgün yazsana
erişemediğim gmail hesabı derken? şifresini mi unuttun?ben erişemediğim gmail hesabımla instegramda oturum açtım ama bugün tüm cihazlarda instegramdan çıkılmış şimdide giremiyorum
evet birde tel numarasıyla şifremide değiştiremiyorumerişemediğim gmail hesabı derken? şifresini mi unuttun?
Hocam peki instagram şifren veya kullanıcı adın doğru mu?evet birde tel numarasıyla şifremide değiştiremiyorum
onu yapmayı bende biliyom da işte yeni hesab açmak istemiyomYeni hesap aç. Parayla değil ya.
ben gmailli yazarak şifreyi giriyorum adımı yazarakda denedim ama olmuyor genedeHocam peki instagram şifren veya kullanıcı adın doğru mu?
Kullanıcı adı veya şifresi yanlış hatası alıyor musun?onu yapmayı bende biliyom da işte yeni hesab açmak istemiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben gmailli yazarak şifreyi giriyorum adımı yazarakda denedim ama olmuyor genede
evetKullanıcı adı veya şifresi yanlış hatası alıyor musun?
Çok biliyormuş gibi yazdım ama benim de hesabımı çalmışlar herhalde çünkü girmeye çalıştığımda aynı hatayı alıyorum. Destek mail'ine yazdım ama daha hala cevap yok. Ya maile yazacaksın ya da arayacaksın. Tabi cevap gelir mi orası meçhul.
tmmÇok biliyormuş gibi yazdım ama benim de hesabımı çalmışlar herhalde çünkü girmeye çalıştığımda aynı hatayı alıyorum. Destek mail'ine yazdım ama daha hala cevap yok. Ya maile yazacaksın ya da arayacaksın. Tabi cevap gelir mi orası meçhul.