Mevzi Özdemir
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Mevzi
- Bütçe
- 36000
INTEL I5 12400F - RTX4060TI - H610M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX4060TI - H610M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
VIEWSONIC 27" VX2719-PC-MHD 1MS 240HZ FHD HDMI DP CURVED GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 27" VX2719-PC-MHD 1MS 240HZ FHD HDMI DP CURVED GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Sistemde ekran kartının 16 gb versiyonunu, ramleri 16 gb ve ssd ise Vatan'ın sundukları listede hangisi daha iyi performans ve uzun ömürlülük verirse onu ekliyeceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Oynadığım oyunlar en çok Fps oyunları(Squad,R6S) Monitör olarakta ağırlıkla Fps oyunları oynadığım için linkini bıraktığım monitörü tercih ettim. Monitörde herhangi bir sorun varsa lütfen belirtip bu fiyat bandında olan monitör önerileriniz varsa lütfen belirtin.
(!Güncel olarak baktım monitörde baya sorun varmış tavsiyelerinizi bekliyorum)