Neler Yeni

Intel 12400F& Zotac Rtx 4060 16Gb alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mevzi
Bütçe
36000

Sistemde ekran kartının 16 gb versiyonunu, ramleri 16 gb ve ssd ise Vatan'ın sundukları listede hangisi daha iyi performans ve uzun ömürlülük verirse onu ekliyeceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Oynadığım oyunlar en çok Fps oyunları(Squad,R6S) Monitör olarakta ağırlıkla Fps oyunları oynadığım için linkini bıraktığım monitörü tercih ettim. Monitörde herhangi bir sorun varsa lütfen belirtip bu fiyat bandında olan monitör önerileriniz varsa lütfen belirtin.
(!Güncel olarak baktım monitörde baya sorun varmış tavsiyelerinizi bekliyorum)

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege

Sistemde ekran kartının 16 gb versiyonunu, ramleri 16 gb ve ssd ise Vatan'ın sundukları listede hangisi daha iyi performans ve uzun ömürlülük verirse onu ekliyeceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Oynadığım oyunlar en çok Fps oyunları(Squad,R6S) Monitör olarakta ağırlıkla Fps oyunları oynadığım için linkini bıraktığım monitörü tercih ettim. Monitörde herhangi bir sorun varsa lütfen belirtip bu fiyat bandında olan monitör önerileriniz varsa lütfen belirtin.
(!Güncel olarak baktım monitörde baya sorun varmış tavsiyelerinizi bekliyorum)
1TB yapmanı öneririm 4060Ti'ın 8GB'lık versiyonu günümüz için yeterli 16 ile aynı fpsi alıyorlar fakat ilerisi için 16 alman daha iyi olacaktır. Piyasada bu fiyata daha iyisi var mı hiçbir fikrim yok. Sadece bunları söylemek için geldim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,149
Üyeler
161,250
Son üye
Akif Çalkınsın