Neler Yeni

intel apu işlemci var mı

vearel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Varlı
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Herkese merhaba ben bilgisayar almayı düşünüyorum. Bilgisayar masaüstü olup vatandan alınacak. Apu sistem yapıp stok gelince ekran kartı almayı düşünüyorum. Stoklarda ryzen apu sadece rz 3 2200g var uygun fiyatlı bu yüzden intel almayı düşünüyorum fakat intel hakkında pek bilgim yok. Sizce bu sebeple apu almak mantıklı mı, inte mi ryzen mi ve son olarak hangi apuyu almalıyım?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
sonunda harf olmayanlar apu oluyor amd ise sonunda g olanlar apu
intel apu sistem toplamak çok mantıksız oyun oynamak amaçlı alacaksan alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı
Uzun süre kullanacaksan 2200g al. İntelde İ3 10100 veya İ5 10400 alabilirsin ama dahili grafikleri kötü.

whoamii

80+ Silver
İntel'de dahili grafik birimi bulunan işlemciler var fakat onlara apu denmiyor. Yanında herhangi bir harf ibaresi olmayan İntel işlemcilerde (Örn. i5 10400, i7 10700) dahili grafik birimi bulunmakta. Fakat bildiğim kadarı ile İntel tarafında 11. nesil dışında dahili grafik birimleri AMD tarafındaki kadar güçlü değil.

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Ryzen işlemcilerin dahli grafk yongası br tık daha iyi oluyor Intel işlemcilern son hanesinde f yoksa dahili grafik yongası vardır

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Apu AMD'nin bazı işlemcilerine verilen özel isim gibi bir şey.
Intel de sonunda harf/ibare bulunmayan işlemcilerde dahili grafik birimi var. (Mesela 10400)
Ama Intel'in işlemcilerin de ki dahil grafik biriminin gücü düşük

vearel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Varlı
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen
Reaksiyonlar: RefX

vearel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Varlı
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İntel'de dahili grafik birimi bulunan işlemciler var fakat onlara apu denmiyor. Yanında herhangi bir harf ibaresi olmayan İntel işlemcilerde (Örn. i5 10400, i7 10700) dahili grafik birimi bulunmakta. Fakat bildiğim kadarı ile İntel tarafında 11. nesil dışında dahili grafik birimleri AMD tarafındaki kadar güçlü değil.
bilgi için teşekkürler konuyu anlamış oldum stoklar geldiğinde bunlara dikkat ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,941
Üyeler
161,361
Son üye
Gökay Güler
Top Bottom