İntel ARC B580 ekran kartı driverlarının son durumu nasıl?

IMistral

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar artan fiyatlar dolayısıyla 4060 - 4060ti rakibi B580 almayı planlıyorum fakat driver sorunlarının çok olduğu kartın hala tam olarak oturmadığını söylüyor herkes. İşlemciye çok yük bindirdiği bu sebepten ötürü de fpslerin çok fark ettiğini gördüm. Genel olarak CS2 oynayan biriyim ve ciddi sıkıntılar gördüm yaptığım araştırmalar doğrultusunda. Şuan ryzen 5 7500f ya da ryzen 5 7600 ile kullanan kişilerin yorumları benim için çok değerli.

Driver sorunları giderildi mi? İlk driverlara kıyasla şuan ne kadar fark var? Hala abuk subuk hatalar kapanmalar vs. var mı? Şimdiden teşekkürler.
Fiyat gerçekten çok makul ikincielden 9000TLye kadar bulmak mümkün o sebebten almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar artan fiyatlar dolayısıyla 4060 - 4060ti rakibi B580 almayı planlıyorum fakat driver sorunlarının çok olduğu kartın hala tam olarak oturmadığını söylüyor herkes. İşlemciye çok yük bindirdiği bu sebepten ötürü de fpslerin çok fark ettiğini gördüm. Genel olarak CS2 oynayan biriyim ve ciddi sıkıntılar gördüm yaptığım araştırmalar doğrultusunda. Şuan ryzen 5 7500f ya da ryzen 5 7600 ile kullanan kişilerin yorumları benim için çok değerli.

Driver sorunları giderildi mi? İlk driverlara kıyasla şuan ne kadar fark var? Hala abuk subuk hatalar kapanmalar vs. var mı? Şimdiden teşekkürler.
Fiyat gerçekten çok makul ikincielden 9000TLye kadar bulmak mümkün o sebebten almayı düşünüyorum.
Hocam ray tracing aranmıyorsa alınabilir ama yinede tam olarak stabil değil ama buda korkulacak bir şey değil 9k ya başka ekran kartları bakılabilir

İşte 9K ya güncelliği yakalayamıyoruz RX6700xt ya da RX6800XT ikinci elde 7-10k arasında fakat ne zaman patlayacağı belli değil bu sebepten.
ARC B580 daha 5 ay önce çıkmış bir kart

İşte 9K ya güncelliği yakalayamıyoruz RX6700xt ya da RX6800XT ikinci elde 7-10k arasında fakat ne zaman patlayacağı belli değil bu sebepten
Hocam bu b580 bitık şans işi bazısı 70 80fps ile yerlerde sürünüyor bazısı çok beğeniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu b580 hayatımda gördüğüm en değişik kartlardan biri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri