Çözüldü✓ Intel ARC ekran kartları

Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar malumunuz bu ara hazır sistemlerde arc intelin ekran kartları kullanılıyor bu kartlar hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı fiyatı da 6 k ile 8 k arası

Arkadaşlar malumunuz bu ara hazır sistemlerde arc intelin ekran kartları kullanılıyor bu kartlar hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı fiyatı da 6 k ile 8 k arası
Hocam daha kullanan ve deneyimleyen insanları göremedik. Google'daki ingilizce yorumlardan çevirdiğim kadarıyla mutlu olan da var sorun yaşayan da. Intel'in bu işi kotaracağını düşünüyorum açıkçası ancak deneyip denememek size kalmış.

itopyada var intel arc li sistemler bende yeni gördüm

Ben ilkelerden olmak istiyorum aslında almayı düşünüyorum:)
Hocam daha kullanan ve deneyimleyen insanları göremedik. Google'daki ingilizce yorumlardan çevirdiğim kadarıyla mutlu olan da var sorun yaşayan da. Intel'in bu işi kotaracağını düşünüyorum açıkçası ancak deneyip denememek size kalmış.
itopyada var intel arc li sistemler bende yeni gördüm

Ben ilkelerden olmak istiyorum aslında almayı düşünüyorum:)
Param olsa denerdim. Laptop'ta ARC yazılımını kullandigim kadarıyla şimdilik başarılı ve onboard ekran kartında bir sorun yaşamadım daha. Ancak ARC programı biraz ağır çalışıyor, gereksiz yük bindiriyor yani Nvidia kontrol programlarina göre. Ben öyle gözlemledim yani.

Eğer sıkıntılar yazılımsalsa güncellemeler ile çözülür zaten. Ama kullanılan materyaller veya anakart felan arızası varsa o sıkıntı hocam. Okuduğunuz yorumlarda ne sıkıntılar yazıyordu?

Eğer sıkıntılar yazılımsalsa güncellemeler ile çözülür zaten. Ama kullanılan materyaller veya anakart felan arızası varsa o sıkıntı hocam. Okuduğunuz yorumlarda ne sıkıntılar yazıyordu?
Hocam gördüğüm yorumda yüksek yenileme hızlarında DP kablosu ile kullanırken siyah ekran sorunu yaşadığını söylemiş bir kullanıcı ekran gidip geliyormuş. Önyükleme sırasında BIOS tarafından tanınmadığını ve kötü bir oyun performansına sahip olduğunu söylemiş. Intel'in destek için kullandığı discord sunucusunda da benzer sorunları yaşayanlar varmış. Ve hâlâ Beta sürücülerinin kullanılmasından, sık güncelleme gelmemesinden şikayetçi. Pek tabii olumlu yorumlar da var ancak bu ilk gözüme çarpan 1 yıldızlı yorum oldu.

Param olsa denerdim. Laptop'ta ARC yazılımını kullandigim kadarıyla şimdilik başarılı ve onboard ekran kartında bir sorun yaşamadım daha. Ancak ARC programı biraz ağır çalışıyor, gereksiz yük bindiriyor yani Nvidia kontrol programlarina göre. Ben öyle gözlemledim yani.
Nvidia da görsellik yok ama çok güzel çalışıyor

Arc de panel nasıl

Nvidia da görsellik yok ama çok güzel çalışıyor

Arc de panel nasıl
Akşam 9 gibi beni etiketleyin fotoğraf atayım. İyi duruyordu ancak renkler ve zevkler olduğu için herkese göre iyi durmayabilir. Unutmazsam atarım fotoğraf etiketleyen olursa unutmamış olurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalışma olarak dediğim gibi biraz ağır ama hata almadım ben yaklaşık 3 haftalık kullanımda.

RTX 3060 Ti gücünde, 16 GB VRAM, DLSS benzeri teknolojisi var, 8300 lira. Bence fiyat performans.

bence girilebilir (arc 770den bahsediyorum) 3060ti performansı dlss altarnatifi xess 16gb olması

Geri