Clumsyvases21
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 26000
Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum. Sadece kasayı değiştirmem gerekiyor muş sanırım.
Alınır mı?
Alınır mı?
Hocam birkaç aya fiyatlar çok artarsa diye korkuyorum.Aynısı geçen 21Kydı konusu da duruyor 26 etmez daha bu ekran kartlı çok sistem çıkacaktır biraz daha bekleyin bence
Hocam İntel bir önceki ekran kartında devam ettirmiş.Hocam kimse intel kesin sürücü desteğini 5-6 yıl devam ettirir veya ettirmez diyemez ama eğer ben güvenip alırsanız ve devam ederse ekran kartı güncelleme almaya çok güzel ekran kartı
Bence alınır.
21500 dü bu sistem almak ne kadar mantıklı bilemiyoeumHocam birkaç aya fiyatlar çok artarsa diye korkuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam İntel bir önceki ekran kartında devam ettirmiş.
Şuan ekonomik olarak durumları daha vahim intel bir kaç birimini amd'ye satacak diye söylentiler var o sırada ekran kartı birimini de kapatabilirler. Bu saatten sonra çok zamlanmaz gibime geliyor bence satıcılar zamlayacaklarını zamladırlar gibi ama burası Türkiye hatrımız kalmasın diye bir daha zamlasalar şaşırmam.Hocam birkaç aya fiyatlar çok artarsa diye korkuyorum.
Hocam İntel bir önceki ekran kartında devam ettirmiş.
Aylarca değil hocam bu hafta veya önümüzdeki hafta çıkabilir ayrıca cuma günü incehesap gaming gecesine de göz atınHocam birkaç aya fiyatlar çok artarsa diye korkuyorum.
Bence kapatcak olsalar ekran kartı çıkarmazlardı yine pek bilgim yok benim görüşüm.Şuan ekonomik olarak durumları daha vahim intel bir kaç birimini amd'ye satacak diye söylentiler var o sırada ekran kartı birimini de kapatabilirler. Bu saatten sonra çok zamlanmaz gibime geliyor bence satıcılar zamlayacaklarını zamladırlar gibi ama burası Türkiye hatrımız kalmasın diye bir daha zamlasalar şaşırmam.
Hocam burada sistem 21 den 24 olmuş ama kalan 2 bini ben ssd ve kasayı değiştirerek ekledim.Aylarca değil hocam bu hafta veya önümüzdeki hafta çıkabilir ayrıca cuma günü incehesap gaming gecesine de göz atın
yine de kendisi 24 etmez 21den eklemelerle 23 olsa ederdiBence kapatcak olsalar ekran kartı çıkarmazlardı yine pek bilgim yok benim görüşüm.
Hocam burada sistem 21 den 24 olmuş ama kalan 2 bini ben ssd ve kasayı değiştirerek ekledim.
O fiyata birdaha düşermi bilmiyorum reis dahada fazla artabilir. şuan ekran kartında hype var diyede olabilir ama vergiler filanda gelicek.yine de kendisi 24 etmez 21den eklemelerle 23 olsa ederdi