Testlerini vs. izledim inceledim gayet iyi sonuçlar çıkarıyor. i3 9100F İle yayın açan arkadaşım var ona da sordum memnunmusun diye gayet memnunum vs diyor. Kötüleyen arkadaşların neden kötülediğini öğrenebilirmiyim?
Sorduğum sorunun cevabı bu değil.onun anakartına i3 10100 takmayı deneyin ne ile karşılaşıyorsunuz?
çekirdek sayısı. 9.nesilde (Konsol)i5 9400F dökülecek .9100F dökülmeye başladı bile. Oyunlar ve uygulamalar çoklu çekirdeğe yoğunlaşacak. zaten Donanım arşivinde bu konu hakkında bir video var.Sorduğum sorunun cevabı bu değil.
Testlerini vs. izledim inceledim gayet iyi sonuçlar çıkarıyor. i3 9100F İle yayın açan arkadaşım var ona da sordum memnunmusun diye gayet memnunum vs diyor. Kötüleyen arkadaşların neden kötülediğini öğrenebilirmiyim?
Evet sizi dinliyorum yasin beyAga kulübe katıldınız, hemen gaza gelmeyin.
Onun bir takım sebepleri var.
Önce bi bize soraydın.
Aga kulübe katıldınız, hemen gaza gelmeyin.
Onun bir takım sebepleri var.
Önce bi bize soraydın.
İnsanlar biraz düşünse aslında linçlik ibr şey olmadığı anlayacaklarBu yaptığın hareket sana çok fazla intel fanboyuna ve linçe maal olucak...
Kendim de kullanmış olduğum i5-9400f işlemcisi üzerinden konuşalım;Evet sizi dinliyorum yasin bey
İ3 9100F 4C 4T çoklu çekirdek performansı berrrbat bir işlemci render ve yayında çok zorlanır.Testlerini vs. izledim inceledim gayet iyi sonuçlar çıkarıyor. i3 9100F İle yayın açan arkadaşım var ona da sordum memnunmusun diye gayet memnunum vs diyor. Kötüleyen arkadaşların neden kötülediğini öğrenebilirmiyim?
8 Senedir İ5 3470 Cpu kullanıyorum 1 gram pişman değilim. 2 Adet renderi 1.5 saat süre vs. veriyor.Kendim de kullanmış olduğum i5-9400f işlemcisi üzerinden konuşalım;
Ben bu işlemciyi 800-900TL arası bir fiyattan satın aldım bu nedenle kimse de bana diyemez neden aldın diye.
Ne alsaydım gidip R5 1600AF alıp düşük FPS mi? Hayır tabii ki.