Çözüldü✓ Intel i5-10300H işlemci ve GTX1650 ekran artı UV

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
16,600
Arkadaşlar ben laptopuma uv yapmak istiyorum. UV nin ne olduğunu kelimeden az çok anlayabiliyorum ama işlemciye mi ekran kartına mı yoksa ikisine birden mi yapıldığını, nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bana detaylıca afedersiniz ama salağa anlatır gibi anlatır mısınız? Rehber varsa onun linkini bırakırsanız memnun olurum. (Technopatın rehberini atmayın fotoğrafları silinmiş, bana yardımı dokunmadı)

Under volt kısaca giden gücü kısma ekran kartınız ısınmıyorsa yapnanızı önermem aynı şekilde işlemciniz 80 derece üstüne çıkmıyorsa önermem

Under volt kısaca giden gücü kısma ekran kartınız ısınmıyorsa yapnanızı önermem aynı şekilde işlemciniz 80 derece üstüne çıkmıyorsa önermem
hocam s-sucuk ister misiniz ?
WhatsApp Image 2021-06-26 at 16.54.39 (1).jpeg

Yok ben evde kendi pc imde yapıyorum sizinkiler size kalsın evet termal macun en son ne zaman değişti ve ne zaman temizlendi pc
6 ay kadar oldu, teknik serviste temizlettim. Aynı gün ilk aldığım zamanki yaptığım bench ile aynı testi yaptım arada 20 derece fark vardı. Kendim macun alıp önümüzdeki hafta temizlemeyi planlıyorum. Yanında da işte uv yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek kimse yok mu ya 🥺

6 ay kadar oldu, teknik serviste temizlettim. Aynı gün ilk aldığım zamanki yaptığım bench ile aynı testi yaptım arada 20 derece fark vardı. Kendim macun alıp önümüzdeki hafta temizlemeyi planlıyorum. Yanında da işte uv yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek kimse yok mu ya 🥺
Undervolt konusunda çok bilgi sahibi değilim maalesef ama termal macun olarak master gel pro v2 öneririm ya da thermal grizzly

Gönderebiliyorsan teknik servise yolla bence yine. @kandes22 biliyor undervolt yapmayı laptopda biliyordur sanırım. Yardım eder tahminimce.

cyberpunk ultrada mı açtın ağam o ne öyle benim cihaz niye hiç ısınmıyor ben de monster kullanıyorum termal macun yenileyin veya bir soğutucu alın
Ben en son 10 ay önce yeniledim benimde ısınmıyor T5 v21.2.1 2070super i7 10875h

Ben en son 10 ay önce yeniledim benimde ısınmıyor T5 v21.2.1 2070super i7 10875h
benimki de 1650ti i510200h hiç ısınma olmuyor 85 üstüne çıkmıyor işlemci oynadığım oyunlar da ağır oyunlar

1625757598483.png

1625757617050.png

Şu iki görseldeki değerlerin ikisini de deneyin ThrottleStop'dan. Cinebench R23 testinde hangi ayar ile daha iyi bir sonuç aldıysanız onu uygulayın.

cyberpunk ultrada mı açtın ağam o ne öyle benim cihaz niye hiç ısınmıyor ben de monster kullanıyorum termal macun yenileyin veya bir soğutucu alın
Sadece discord açtım:)
Gönderebiliyorsan teknik servise yolla bence yine. @kandes22 biliyor undervolt yapmayı laptopda biliyordur sanırım. Yardım eder tahminimce.
benimki de 1650ti i510200h hiç ısınma olmuyor 85 üstüne çıkmıyor işlemci oynadığım oyunlar da ağır oyunlar
Kadıköy Monster teknik serviste yenilettim macunu, 2 kere yenilettim. Değerler yenilendiği gün ile aynı. Diş macunu sürsem daha iyi soğutur. @kandes22 hocam rehberiniz vardı galiba sizin uv ile ilgili ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Şu iki görseldeki değerlerin ikisini de deneyin ThrottleStop'dan. Cinebench R23 testinde hangi ayar ile daha iyi bir sonuç aldıysanız onu uygulayın.
Deniycem hocam, teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Hocam bulamadım nasıl yapıcam cahilim yardım edin o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,017
Üyeler
186,285
Son üye
rypexx
Geri