Neler Yeni

İntel İ5 1235U İşlemci Dahili Grafik Kartı Karmaşası

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
Sevgili dostlar...

İ5 1235U işlemcili bir laptop alacağım fakat bazı sitelerde dahili grafik olarak İntel İris X gösterilirken aynı işlemcili bazı laptopları da İntel UHD Graphics olarak gösterilmiş.
Bu işlemcinin tek bir dahili grafiği mi var yoksa farklı dahili grafik türleri içeren versiyonları mı var?
Cidden kafam karıştı beni aydınlatabilecek bir bilgi sahibi varsa yardım bekliyorum...

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
İşlemci Grafikli Laptop Alacaksanız Amd Tavsiye Ederim Daha Güçlü Oluyor İşlemci Grafikleri

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci Grafikli Laptop Alacaksanız Amd Tavsiye Ederim Daha Güçlü Oluyor İşlemci Grafikleri
Sayın hocam oyun oynama gibi bir durumum olmayacak. Günlük işler video, film ve fotoğraf gibi temel işler için kullanacağım. O sebeple grafik kartından ciddi bir beklentim yok fakat yine de aynı işlemcide iki farklı dahili grafik görünce kafam karıştı sormak istedim

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Sayın hocam oyun oynama gibi bir durumum olmayacak. Günlük işler video, film ve fotoğraf gibi temel işler için kullanacağım. O sebeple grafik kartından ciddi bir beklentim yok fakat yine de aynı işlemcide iki farklı dahili grafik görünce kafam karıştı sormak istedim
anlıyorum hocam lakin söz konusu oyunda olsada olmasada tavsiye etmem bütçe belirtirseniz önerebiliriz bütçe aşmaksızın

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anlıyorum hocam lakin söz konusu oyunda olsada olmasada tavsiye etmem bütçe belirtirseniz önerebiliriz bütçe aşmaksızın
Asus Vivobook bakıyordum hocam tasarımları hoşuma gitti. Açıkçası 13-14 bin civarı bir bütçem var. Dediğim gibi oyun vs düşünmüyorum. Şarjı uzun gitsin günlük kullanımda hızlı olsun donma takılma kasma yaşatmasın o kadar

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Asus Vivobook bakıyordum hocam tasarımları hoşuma gitti. Açıkçası 13-14 bin civarı bir bütçem var. Dediğim gibi oyun vs düşünmüyorum. Şarjı uzun gitsin günlük kullanımda hızlı olsun donma takılma kasma yaşatmasın o kadar
Hocam Kaçırma Derim

Top Bottom