Neler Yeni

İNTEL İ7 13700K MI İNTEL İ7 13700KF MI ALINIR

osm33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
OSMAN ÇELİK
Herkese merhabalar forumda yeni sayılırım,
Öncelikle sisteminde oluşan hata yüzünden sistemi update etmek zorunda kaldım. Başlıkta belirttiğim gibi KF-K serimi emin değil kalan bütçeye göre z690 yada z790 anakart alıp bir süre DDR4 kullancağım imzamda sistem ekli zaten. Yada şunu şöyle yapsan daha iyi dediğiniz sistem varsa paylaşır mısınız ?

Harici olarak açmış olduğum diğer konuyu hala çözemedim daha detaylı yardımcı olacak birisi var mı ? Çünkü durduk yere tekrardan 15-16k masraf etmek istemiyorum.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-PUBG-oynarken-ya-crash-yiyorum-yada-mavi-ekran-hatasi-aliyorum.691131 bu hatayı da buraya ekledim
Herkese iyi forumlar, Allah hepimizi Bu afetlerden korusun..

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
F ibaresi dahili grafik birimi olmadığı anlamına geliyor hocam K ibaresi de çarpan kilitsiz olduğunu belirtiyor. Harici bir ekran kartı varsa gerekli olmayabilir ama sistemde ekran kartsız görüntü alamazsın.

milenix

80+ Gold
ek yok = çarpan kilidi kapalı dahili grafik var
K = çarpan kilidi açık dahili grafik var
F = çarpan kilidi kapalı dahili grafik yok
KF = çarpan kilidi açık dahili grafik yok

Emrullah9

80+
K ibaresi oc yapılabilir anlamına geliyor. F ise dahili bir grafik kartı olmadığı anlamına. KF ise oc yapılabilen dahili grafik birimi olmadığı anlamına geliyor. ekran kartsız kullanmayacaksanız hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz.

osm33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
OSMAN ÇELİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F ibaresi dahili grafik birimi olmadığı anlamına geliyor hocam K ibaresi de çarpan kilitsiz olduğunu belirtiyor. Harici bir ekran kartı varsa gerekli olmayabilir ama sistemde ekran kartsız görüntü alamazsın.
Parasal olarak aralarında 600-800tl gibi fark var sistemim de 3060 ti mevcut değer mi ? Yani k serisi olmaya ileri de kart arızalanırsa diye düşünüyorum ...

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Parasal olarak aralarında 600-800tl gibi fark var sistemim de 3060 ti mevcut değer mi ? Yani k serisi olmaya ileri de kart arızalanırsa diye düşünüyorum ...

Dahili grafik birimi kreatif uygulamalarda ekstra performans verir. Ayrıca ekran kartını değiştireceğiniz zaman dahili grafikle idare etme seçeneğiniz de mevcut. Eğer üstüne eklenecek para sizi etkilemiyorsa "K" ibareli olanı tercih edin.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Sana kalmış bir şey. 600 800 tl pek bir para değil (bana göre tabi.) Kartı satarım yenisini alana kadar film falan izlerim, bozulur vs diyorsan al.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ekran kartı olmadan görüntü almam lazım diyorsan k olanı al. F olan işlemcide dâhili grafik birimi yok çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,362
Üyeler
165,670
Son üye
quuumac
Top Bottom