İntel mi? Ryzen mi? Hangisi hakkını veriyor.

MetehanC.

80+
Reaksiyon skoru
2
Hepinize selamlar öncelikle. Başlıktanda anlayacağınız üzere intel mi daha iyidir ryzen mi. Şimdi şöyle bir şey var amd daha çok tercih ediliyor yani gördüklerime göre herkes pc toplarken ryzen 3 3100 veya ryzen 5 tercih ettiğini görüyorum sıklıkla ama cpu userbenchmark diye bir site var bilirsiniz orda i3 10100f ve ryzen 3 3100 kıyaslandığında i3ün daha çok performans gösterdiğini görüyoruz yani i3 10100f 66. sırada olurken ryzen 3 3100 169. sırada bunun nedenleri nedir, ben mi yanlış gördüm veya anladım eğer bi cahilliğim varsa kusura bakmayın. 😁

O site yanlış bilgi veriyor. 10100F al bence 650 TL'ye çok uygun.

O siteye güvenme yanlış bilgiler veriyorlar.

Eğer sadece oyun oynayacaksan i3 10100f al.
Render,yayında işin içine girerse 3100 al.

ben olsam,3 3100 alırdım.işlemci çeşitliligi çok,oc imkanında var.(BENCE)

hocam ben intelciyim yeni nesil ryzenlerin değerlerini bile bilmiyorum ön yargılı konuşacağım. Bende 1 ay önce topladım sistem imzada , amd alsam kafam rahat etmez gece uyuyamazdım eğer sizde benim gibiyseniz ne istiyorsanız onu alın kafanıza yatanı.

Sorunun cevabı
Ikiside hakkini veriyor

hocam ben intelciyim yeni nesil ryzenlerin değerlerini bile bilmiyorum ön yargılı konuşacağım. Bende 1 ay önce topladım sistem imzada , amd alsam kafam rahat etmez gece uyuyamazdım eğer sizde benim gibiyseniz ne istiyorsanız onu alın kafanıza yatanı.
Kral valla bende intelciyim bana daha çok güven veriyor. Yanlış anlamayın lütfen amd daha iyide olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O siteye güvenme yanlış bilgiler veriyorlar.

Eğer sadece oyun oynayacaksan i3 10100f al.
Render,yayında işin içine girerse 3100 al.
Eyvallah hocam sağolasın

İki markada güzel ama ryzen biraz daha f/p. Benim sistemim amd ama bidaha amd toplamam sistem.

Geri