Dostum o senin kendi bildiğin, Sinerji'den toplardım sanırım. Toplu alınmayacaksa indirim kovalanıp çok daha ucuza getirilir.Tamam peki hangi siteden toplamalıyım itopya uygun mu ?
Tamam o zaman, üstteki sistemin parçalarını akakçeden en ucuza bulduğun yerlerden al ama satıcı puanı 9 üstü olsun dikkat etNasıl yani toplayabilir misin ?
Yani parçaların nasıl takıldığını biliyorum
buyrun ne olmuş ?Ne oluyo
AMD Ryzen gücüne şahit olmalısın dostum.Merhabalar
15.000 TL bütçem var rtx 2070s lik PC toplamak istiyorum.
Sizce Amd mi tercih etmeliyim yoksa İntel mi ?
Bilgisayar render ve oyun odaklı
Biraz sert çıkıştın gibime geldi ondan
estağfurullah hocam sadece amd bu kadar güçlü bi hale gelip inteli ezip geçmişken fanboylar hala intel diyebiliyorlar o canımı sıkıyor ve insanları yanlış yola sokuyorlar yanlışım olduysa k.bBiraz sert çıkıştın gibime geldi ondan
Elinde internet var otur araştır. 8700K stock hızda. Eğer OC'lu versiyonunu görmek istersen Enerqia eski yayınlara bak. 1050Ti ile yayın açıkken bile 800'leri görüyor. Hangi Ryzen'de 800 alacaksın 300 alamıyoramd demiyen net bilgisizdir bişi demiyorum bana cevap yazacak kişi olursada sen fanboysun cocuk bunu oku ne yorum yapıyorsan yap. net amd
paran yoksa amd paran varsa intelMerhabalar
15.000 TL bütçem var rtx 2070s lik PC toplamak istiyorum.
Sizce Amd mi tercih etmeliyim yoksa İntel mi ?
Bilgisayar render ve oyun odaklı
12 24 almak varken neden 8 16 alsın ki ?Elinde internet var otur araştır. 8700K stock hızda. Eğer OC'lu versiyonunu görmek istersen Enerqia eski yayınlara bak. 1050Ti ile yayın açıkken bile 800'leri görüyor. Hangi Ryzen'de 800 alacaksın 300 alamıyor
2.24'den itibaren izle yayın açık aldığı FPS. Sistemde 8700K+1050Ti.
Anca çoklu çekirdeklere bakarsanız intel 10 nesil boşamı çekirdekleri yükselti ? İntel tekli çekirdekde daha iyi. çoklu çekirdekler anca iş ve yoğun programlarda işe yarıyor anca amd nin stok faı överseniz. 4000 Serisinde sonra Ryzende bi de 10 nesil intelden sonra DDR5 sistemler olcak amd anca ileriye dönük dersiniz intelde değiştircek adam amd de. 4000 serisinden sonra AM4 5000 serisi olmucak. aklınız amd olmuş abdullahın videosuna bakarak. daha çoklu çekirdekli oyunlar tam çıkmadı haberiniz bile yok.
Hiç öyle zannetmiyorum. Hala daha oyun oynayan insanların çoğu 2 ya da 4 çekirdekli işlemci kullanıyor, oyun yapımcıları da ona göre oyun yapıyor. 3900X'in önce geçmesi ütopyadan başka bi şey olamaz. Ki i7 10700K 4 ya da 6 çekirdekli bir işlemci de değil, 8/16 çekirdek ile yapamayacağın ne var?
12 nesilde İntel Kably lake görürsünüz