Neler Yeni

İntel Xeon E5450 alsam değermi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erkan Ören
Sizce İntel Core Xeon E5450 Alsam bana zararları ve yararları neler olur

Mesela Oyunları Akıcı oynarmıyım ?

Yada cok ısınma olurmu ?

Yada Ekran kartım ile darboğaz yapma olasılıgı olurmu ? Not: Ekran kartım R7 240 2 GB VRAM GDDR5

Sizce İntel Xeon E5450 Alsam değermi İlerdede 4 gb ram almayı düsünüyorum

Valorant gta 5 csgo da deneme için yüksek ayarlarda kaç fps alırım sizce not: normalde valoranttı 1360 768 de oynarım lowda csgoyu 1024 768 gtayıda hic oynamadım ama onuda 1360 768 lowda oynarım sizce kaç alırım tahmini olarak ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İntel Xeon E5450 ye overclock da yapmayı düşünüyorum bu arada overclock ile kaç fps alıcagımı yazarsanız daha iyi olur ve

normaldeki işlemci temel frekansı 3.00 ghz olarak gözüküyo ama oc ile bunu kaça yükseltebilirim

Bura.K

80+ Silver
Onun yerine "Q" serisi bir işlemci alın. O ekran kartına 5450 yakışmaz. Aynısını bende de var ve çok pişmanım. En iyi macunu kullanıyorum en iyi fanı taktım ona rağmen yükte 85-90 derece. 3-5 yıldır kullanıyorum temizliğini eksiksiz yapıyorum ona rağmen bu halde. Kesinlikle tavsiye etmem. Oyunları akıcı oynayamazsınız. OC yapmanızı da tavsiye etmem. Q9550 veya Q9450 alabilirsiniz.

Pardon benim işlemcim E6500, ekran kartı ile karıştırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erkan Ören
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onun yerine "Q" serisi bir işlemci alın. O ekran kartına 5450 yakışmaz. Aynısını bende de var ve çok pişmanım. En iyi macunu kullanıyorum en iyi fanı taktım ona rağmen yükte 85-90 derece. 3-5 yıldır kullanıyorum temizliğini eksiksiz yapıyorum ona rağmen bu halde. Kesinlikle tavsiye etmem. Oyunları akıcı oynayamazsınız. OC yapmanızı da tavsiye etmem. Q9550 veya Q9450 alabilirsiniz.

hangisini aliyim yani şimdi

hangisini aliyim yani şimdi
q serisimi xeonmu

zaten q9550 ile q9450 valo da daha iyi bir sonuc alıyor

Top Bottom