İNTEL XEON x3440 İŞLEMCİ ISINIYOR

BOZDUMAN

80+
Reaksiyon skoru
8
arkadaslar bundan bir kaç hafta önce x3440 aldım stock intel fanıyla kullanıyorum bosta 45 derecelerde geziyor yükte ise mesela pubg mobile oynuyom işlemci kullanımı %40 80 dereceleri görüyor işlemci ısısı işlemci kullanım yüzdesine göre cok yüksek stres testi yaptım cpu-z den bilgisayar bi kaç dakika sonra kapanıyor bide modlu bios olayı varmıs biosa mod atınca ısınmıyomus ovcerclock yapmayı düşünüyorum yaptım bi sefer asırı ısındıgı ıcın tekrar vazgectim sogutucu mu almam gerekli yardım edin please
sistemim
rx550 4gb
4+4 8 gb 1333 mhz hi level ram
x3440 işlemci
gigabyte h55m-s2v anakart

ısınmanın tek sorunu soğutucu dimi eğer sogutucuysa sıkıntı yok ama modlu bios olayıysa sıkıntı

Stok Intel soğutucusuyla bu değerleri almanız normal. Soğutucuyu değiştirerek çözebilirsiniz.

Xeon işlemciler çok güç tüketiyor ısınmada normal kule tipi alarak sorunu çözebilirsiniz

arkadaslar bundan bir kaç hafta önce x3440 aldım stock intel fanıyla kullanıyorum bosta 45 derecelerde geziyor yükte ise mesela PUBG mobile oynuyom işlemci kullanımı %40 80 dereceleri görüyor işlemci ısısı işlemci kullanım yüzdesine göre cok yüksek stres testi yaptım cpu-z den bilgisayar bi kaç dakika sonra kapanıyor bide modlu bios olayı varmıs biosa mod atınca ısınmıyomus ovcerclock yapmayı düşünüyorum yaptım bi sefer asırı ısındıgı ıcın tekrar vazgectim sogutucu mu almam gerekli yardım edin please
sistemim
rx550 4gb
x3440 işlemci
o işlemciyi kullanıyorsanya overclock edeceksin ya da intel fan ile kullanmayacaksın çünkü inanılmaz ısıtır :(

arkadaslar bundan bir kaç hafta önce x3440 aldım stock intel fanıyla kullanıyorum bosta 45 derecelerde geziyor yükte ise mesela PUBG mobile oynuyom işlemci kullanımı %40 80 dereceleri görüyor işlemci ısısı işlemci kullanım yüzdesine göre cok yüksek stres testi yaptım cpu-z den bilgisayar bi kaç dakika sonra kapanıyor bide modlu bios olayı varmıs biosa mod atınca ısınmıyomus ovcerclock yapmayı düşünüyorum yaptım bi sefer asırı ısındıgı ıcın tekrar vazgectim sogutucu mu almam gerekli yardım edin please
sistemim
rx550 4gb
x3440 işlemci
Bios modu kesin yapın açılmayla değil ısınmayla alakalı bios modu

Geri