SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar kronik sorunu var mıdır ? Kullanan var mı ?
bence yoktur nerden alıcaksın zaten garantisi oluyor
sıkıntı çıkarsa iade edersin hepsiburadadan ben memnunum
akakçede 240ada var diye biliyorumsıkıntı çıkarsa iade edersin hepsiburadadan ben memnunum
25 demek istedin her haldd20TL daha koy bunu al dostum.
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
5 liradan ne olacak be dostum alabilirsen güzel olur.akakçede 240ada var diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
25 demek istedin her haldd
Bunu alıyorum teşekkürler.SSD'yi alan görmedim Alan varsa da sıkıntı yaşayan görmedim. Ama bunu tavsiye ederim:
Kioxia Exceria 240GB 555MB-540MB/s Sata3 2.5" 3D NAND SSD Fiyatı
Kioxia Exceria 240GB 555MB-540MB/s Sata3 2.5" 3D NAND SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
kanka 5tl 5tldir sokaktaki gariban çocuk için o o oara çok mesela5 liradan ne olacak be dostum alabilirsen güzel olur.
tavsiye etmemBunu alıyorum teşekkürler.
Almak istemiyor isen zorlamayacağım dostum senin kararın ben biraz daha para biriktirip Apacer almanı önerdim.kanka 5tl 5tldir sokaktaki gariban çocuk için o o oara çok mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
tavsiye etmem
ben almak isteyen şahıs değilim sen beni konuyu açan kişiyle karıştırdınAlmak istemiyor isen zorlamayacağım dostum senin kararın ben biraz daha para biriktirip Apacer almanı önerdim.
Ula kusura bakma .ben almak isteyen şahıs değilim sen beni konuyu açan kişiyle karıştırdın