Neler Yeni

İnternet 4.5 G çekiyor ama aşırı yavaş

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar Vodafone kullanıyorum telefonum GM9 PRO internet 4.5 G çekiyor fakat ne Instagram'da gezebiliyorum nede YouTube'dan 720p video izleyebiliyorum normal bir şey mi ?
(Normalde İzmir'de yaşıyorum orda harika hiç sorun yok şu anda Konya'da bir koydeyim)

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Köyde bayram zamanları böyle sorunlar olabiliyor. Müşteri hizletlerini arasan büyük ihtimalle 'yoğunluktan' diye cevap verirler.
Hattı başka telefonda deneyin. (Sonucun değişeceğini sanmam.)

Gloxy

80+ Bronze
Vodafone zaten hiçbir zaman adam akıllı çekmez ki köydeysen hiç çekmez
Çok önyargılısınız hocam 3 yıldır vodofone kullanıyorum. Çok memnunum. Hiç sıkıntım yok

Squex

80+ Silver
Çok önyargılısınız hocam 3 yıldır vodofone kullanıyorum. Çok memnunum. Hiç sıkıntım yok
Annem babam ben sınıf arkadaşlarımın çoğu vodafone kullanıyor ve internet hızlarının 5 mbps i geçtiğini görmedim
istanbulda küçükçekmece ve bağcılar tarafında çekmiyor internet

abcdefg1234

80+ Silver
Aynı sorun bende de var.Şu an antalyadayım 4.5 G de max 1 mbps hız alıyorum hiçbirşey açılmıyor,3G de ise 7 mbps.
Eskişehirde böyle bir problemim yoktu 4.5 G de 30-35 mbps hız alıyordum.

Gloxy

80+ Bronze
Annem babam ben sınıf arkadaşlarımın çoğu vodafone kullanıyor ve internet hızlarının 5 mbps i geçtiğini görmedim
istanbulda küçükçekmece ve bağcılar tarafında çekmiyor internet
Başakşehirde oturuyorum. Çoğu yerde 40 mbps görüyor. En kötü yerlerde 20mbps görüyorum. Ayrıca çok makul fırsatları var. Ben aylık 30₺ ye 2gb internet 2gb (hediye) 2gb da önceki aydan interneti kullanmadıysam onu veriyor. Zaten sms dakikayı söylemeye gerek yok.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Zaten şu an çekmesinde sıkıntı yok. Ben de Vodafone kullanıyorum. 4.5g full çekiyor ama internet hızı 0.6-0.7 mbps

Gloxy

80+ Bronze
Zaten şu an çekmesinde sıkıntı yok. Ben de Vodafone kullanıyorum. 4.5g full çekiyor ama internet hızı 0.6-0.7 mbps
Semt ile alakalı herhalde. Ben hiç sıkıntı çekmiyorum Vodofoneden.

Squex

80+ Silver
Başakşehirde oturuyorum. Çoğu yerde 40 mbps görüyor. En kötü yerlerde 20mbps görüyorum. Ayrıca çok makul fırsatları var. Ben aylık 30₺ ye 2gb internet 2gb (hediye) 2gb da önceki aydan interneti kullanmadıysam onu veriyor. Zaten sms dakikayı söylemeye gerek yok.
Hocam bu sadece bana olan bir şey de değil açın bakın vodafone hız ortalamasına 8 i geçmiyordur hız olarak yüzbinlerce kişi bundan yakınıyor türkiyenin sadece belli yerlerinde çekiyor adam akıllı, o da santrale falan yakındır diye ya da adı başka bir şeydi onun dışında çekmiyor vodafone. Ananemlerde başakşehir de oturuyor 1. etap civarı onlarda 20 falan alıyordum.

türkiyede internet olarak sıralama böyle turkcell>turktelekom>vodafone
3g 4.5g den daha stabil hız olarak ya vodafonda

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,261
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kaç diş çekmesinin pek bir önemi yok. Bende de full çekiyor Turkcell ama 2-3 mbps bile oluyor bazen. Baz istasyonunun kapasitesine bağlı

Gloxy

80+ Bronze
Hocam bu sadece bana olan bir şey de değil açın bakın vodafone hız ortalamasına 8 i geçmiyordur hız olarak yüzbinlerce kişi bundan yakınıyor türkiyenin sadece belli yerlerinde çekiyor adam akıllı, o da santrale falan yakındır diye ya da adı başka bir şeydi onun dışında çekmiyor vodafone. Ananemlerde başakşehir de oturuyor 1. etap civarı onlarda 20 falan alıyordum.

türkiyede internet olarak sıralama böyle turkcell>turktelekom>vodafone
3g 4.5g den daha stabil hız olarak ya vodafonda
Baktım reis 43 şuan bulunduğum yerde.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Semt ile alakalı herhalde. Ben hiç sıkıntı çekmiyorum Vodofoneden.
Ben tatile çıktığımdan beri sorunlu. Ayın 16sından itibaren, salda, kemer, Kaş, Muğla(şu an muğladayım) yaptım. Her yerde 2 gün geçirdim, hepsinde internet sıkıntılıydı. Sanırım baz istasyonları bu kadar tatilciyi kaldırmıyor.

Top Bottom