Neler Yeni

İnternet Altyapısı ile ilgili yardım

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Dünyalı Birisi
önerebileceğiniz var mı
Valla benim de Nisan ayında bitiyor. Şuan için önerebileceğim sağlam bi İSS maalesef yok. Şansımı TT ile pazarlık yaparak deneyeceğim.

Neden derseniz? Cep telefonu hattımda TT. Taahhüt bitiyordu. 15Gb 1000dak 1000Sms 66TL idi. Yeni taahhütte aynı tarifeye 140 lira dediler. Biraz ağladım biraz da carladım.

30GB 1000dak 250Sms i 70 liraya 1 yıl taahhüt yaptım. 🤣

Yani önce pazarlık deneyin. Ve bunu da Twitter üzerinden @TTDestek @umitonaltr @akaraismailoglu etiketleyerek yapın. Faydasını göreceksiniz...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Port olmasada goknet de gözükmesi lazım
Hayır maalesef alt yapı yok olarak görünüyor. TT aptalca sorgu sistemi işte. Diğer İSS de bunu kullanıyor.
önerebileceğiniz var mı
Birde GIBIRNET in alt yapı sorgu sistemini dener misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yasin Adıgüzel
Valla benim de Nisan ayında bitiyor. Şuan için önerebileceğim sağlam bi İSS maalesef yok. Şansımı TT ile pazarlık yaparak deneyeceğim.

Neden derseniz? Cep telefonu hattımda TT. Taahhüt bitiyordu. 15Gb 1000dak 1000Sms 66TL idi. Yeni taahhütte aynı tarifeye 140 lira dediler. Biraz ağladım biraz da carladım.

30GB 1000dak 250Sms i 70 liraya 1 yıl taahhüt yaptım. 🤣

Yani önce pazarlık deneyin. Ve bunu da Twitter üzerinden @TTDestek @umitonaltr @akaraismailoglu etiketleyerek yapın. Faydasını göreceksiniz...

Hayır maalesef alt yapı yok olarak görünüyor. TT aptalca sorgu sistemi işte. Diğer İSS de bunu kullanıyor.

Birde GIBIRNET in alt yapı sorgu sistemini dener misiniz?
aynı sonuç....

1673980749662.png

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Top Bottom