Neler Yeni

Yardım İNTERNET BAĞLATACAĞİM ama komşum izin vermiyor

YazılımKafa

80+ Silver
Arakadaslar Kocaeli / Gebze de oturuyorum Binamiza Fiber İnternet bağlatacagiz Fakat Gelen ekipler sokağin basina Direk dikleri gerekiyor. Köşede oturan Komşu evimin Etrafina Direk dikmeyin yoksa yıkarim demiş Mahalle muhtari fln gelmiş ikna edememişler Ekipler 3 sene de 5 kere fln gelmişler ama nafile Normalde oyle bi hakki varmi bilmiyorum Cimer den fln Yazdim Fiber Kablonun Kazi Çalişmasi yapilarak toprak altin dan Gelmesini istedim Belediye ile konustum Yardimci olacaklarini soylediler Ama Ttnt mudurlugu Daha once Boyle bi Proje fln pahali olur diye yapmamiş

Bana yardimci olabilecek varmi Bu konunhakkin da neler yapabilir daha once basina gelen varmi 🥺
Adamın kendi arazisiyse hiçbir şey yapamazsınız. Aşağıdaki siteden bakabilirsin

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Batın Köse
direk ne alaka bizim burada direkden geliyordu internet kaldirim altlarina aldilar

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
YUNUS
direk ne alaka bizim burada direkden geliyordu internet kaldirim altlarina aldilar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizimki ara sokak oldugu icin kaldirim fln yok malesef oyuzden direk yapiyorlar galiba

Adamın kendi arazisiyse hiçbir şey yapamazsınız. Aşağıdaki siteden bakabilirsin

Bunu nasil kullaniyoruz daha once Kullanmadim bu siteyi

YazılımKafa

80+ Silver

Bizimki ara sokak oldugu icin kaldirim fln yok malesef oyuzden direk yapiyorlar galiba

Bunu nasil kullaniyoruz daha once Kullanmadim bu siteyi
Bilgileri dolduruyorsun. Yapamazsan kadastroya git. Durumu anlat. Yardımcı olabilirler. Ya da belediyeye git

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Arakadaslar Kocaeli / Gebze de oturuyorum Binamiza Fiber İnternet bağlatacagiz Fakat Gelen ekipler sokağin basina Direk dikleri gerekiyor. Köşede oturan Komşu evimin Etrafina Direk dikmeyin yoksa yıkarim demiş Mahalle muhtari fln gelmiş ikna edememişler Ekipler 3 sene de 5 kere fln gelmişler ama nafile Normalde oyle bi hakki varmi bilmiyorum Cimer den fln Yazdim Fiber Kablonun Kazi Çalişmasi yapilarak toprak altin dan Gelmesini istedim Belediye ile konustum Yardimci olacaklarini soylediler Ama Ttnt mudurlugu Daha once Boyle bi Proje fln pahali olur diye yapmamiş

Bana yardimci olabilecek varmi Bu konunhakkin da neler yapabilir daha once basina gelen varmi 🥺
Dostum gram umursama diktir direği. Hiçbir şey yapamaz direği falan da yıkamaz. Direği yıkarsa firmayla görüşürsün dava edersiniz. 2 direk de adamın ocağına dikersiniz <33

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Mod bu forumu konuyu kilitle

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Valla bende anlamadim Neden Ekipler ile konustum gidin ikna edin Biz bisey yapamayiz diyor

Komsulara sordum Kim Adamin bahcesi diyor kimi de evinin yanindiyor

Ekiplere dedim sizdikin diregi bisey olursa Sikayetci oluruz
Ama onlar Biz masraf yaptiktan sonra bidaha Dikim ile uğrasamayiz diyor
Ekip işini yapmak ile yükümlü şikayet edin ekibi
Firma dikin diyorsa dikmek zorunda çalışan olduğunu hatırlaması lazım arkadaşların demek ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,200
Üyeler
161,407
Son üye
türk.537
Top Bottom