Neler Yeni

İnternet bağlayacak yer yok yaptırılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Cancan can
Köyde oturuyorum, ve burda kablo bağlayacağım yer olmadığı için superbox kullanıyorum (prize takıyorum) çünkü normal internet alsam takıcak yer yok yaptırmamız mı gerekiyor napmalıyım?

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Camdan kapıdan pencereden neresi uygunsa kablo çekiyorlar. Daha sonra siz pencereye mi delik açarsınız duvardan mı geçirirsiniz size kalmış. Bizim burada böyle işliyor. Akrabalarım pencereden delik açtı bizde duvardan geçirdik

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Cancan can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Camdan kapıdan pencereden neresi uygunsa kablo çekiyorlar. Daha sonra siz pencereye mi delik açarsınız duvardan mı geçirirsiniz size kalmış. Bizim burada böyle işliyor. Akrabalarım pencereden delik açtı bizde duvardan geçirdik
Kime yaptırdınız elektrikçiye mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Cancan can
Kendimiz yaptık. Zaten uygun girişler vardı kabloyu geçirdik sadece. Elektrikçiler yapabilir
Hangi kablo türlerini aldınız ve prize mi bağladınız kablo türünü alsak bile bizim evde sadece priz ve televizyon girişi var.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Köy oldugu için fiber olmadığını varsayıyorum. Eğer altyapı varsa saha dolabı vb. ne varsa oradan modeme DSL kablosu çekeceksiniz.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Hangi kablo türlerini aldınız ve prize mi bağladınız kablo türünü alsak bile bizim evde sadece priz ve televizyon girişi var.
O kısımları bilmiyorum pek. Bildiğim kadarıyla biz almadık gelen türk telekom ekiplerine durumu anlattık onlar kabloyu çekerken olması gerekenden daha uzun çektiler.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Köy oldugu için fiber olmadığını varsayıyorum. Eğer altyapı varsa saha dolabı vb. ne varsa oradan modeme DSL kablosu çekeceksiniz.
Buradan altyapı bulunuyor mu diye bakın eğer varsa direkt Türk Telekom ile görüşün başka altyapı olacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Cancan can
Buradan altyapı bulunuyor mu diye bakın eğer varsa direkt Türk Telekom ile görüşün başka altyapı olacağını sanmıyorum.
Çok teşekkürler. Birde arkadaşım turknet asus modemi kullanıyor köyde olmasına rağmen 70 megabit hıza ulaşıyor benimki 2 megabit zor veriyor. Köyde altyapı yok

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Çok teşekkürler. Birde arkadaşım turknet asus modemi kullanıyor köyde olmasına rağmen 70 megabit hıza ulaşıyor benimki 2 megabit zor veriyor. Köyde altyapı yok
Modem çok büyük bir etken değil köy için altyapı varsa ona bağlı. Modem kablodan aldığı hızı size yansıtır sadece. Belli özellikleri var fakat temel olarak böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradan alacağınız ortalama hıza bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,474
Üyeler
163,501
Son üye
galo
Top Bottom