İnternet cafe açmak ?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,224
Evet gençler söyleyin bakalım var mı şöyle internet cafeci olsam. Hobim mesleğim olsa diyen aranızda :)

Ben isterdim hepde aklımdadır. Şöyle server sistemli bol rgb li. 144hz monitörlü mininum1660 e.k olan bi kafe

Sistem önemli tabi ama 250 civarıbi rakama temiz 30 makine kurulur.

bosver ınternet kafeyı corona varken bı kebab dukkanı ac offff

aga şöyle şeyler atıp forumu doldurmayın boş yere yardıma ihtiyacın varsa at sadece
Sanane,bu forumda sadece yardıma ihtiyacın olduğu zaman konu açacaksın diye bir kural olsaydı “Konu Dışı” bölümü olmazdı herhalde dimi,insanlar bu bölümde forum kurallarına göre istediği konuyu açabilir.

Evet gençler söyleyin bakalım var mı şöyle internet cafeci olsam. Hobim mesleğim olsa diyen aranızda :)

Ben isterdim hepde aklımdadır. Şöyle server sistemli bol RGB li. 144hz monitörlü mininum1660 e.k olan bi kafe
Knka arkadaşım bir tane devraldı bende paso orda takılıyorum çok güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en az 400k gerekiyor ya :(
Sana 150 ye hallederiz reis 😊

Ben hep internet kafeleri sevmemişimdir. Eskiden arkadaş zoruyla giderdim 1 saat oynamak için 5 tl falan vermek koyuyordu. Bir de o internet kafede oturan egoist 120 kilo bir abi olurdu adama ne desek ters cevap verirdi. Her an kalp krizinden ölecekmiş gibi konuşurdu. O zamandan beri sevmem ama internet kafe açmak isterim.

Ben hep internet kafeleri sevmemişimdir. Eskiden arkadaş zoruyla giderdim 1 saat oynamak için 5 TL falan vermek koyuyordu. Bir de o internet kafede oturan egoist 120 kilo bir abi olurdu adama ne desek ters cevap verirdi. Her an kalp krizinden ölecekmiş gibi konuşurdu. O zamandan beri sevmem ama internet kafe açmak isterim.
benim İnternet kafede ki ortamım Çok iyiydi knk

Ben hep internet kafeleri sevmemişimdir. Eskiden arkadaş zoruyla giderdim 1 saat oynamak için 5 TL falan vermek koyuyordu. Bir de o internet kafede oturan egoist 120 kilo bir abi olurdu adama ne desek ters cevap verirdi. Her an kalp krizinden ölecekmiş gibi konuşurdu. O zamandan beri sevmem ama internet kafe açmak isterim.
Ben de bir türlü sevemedim, internet kafe sahiplerinin hepsi mi terso olur anlamıyorum ki! İstisnalar vardır tabi ama adamlar sanki komşu çocuğuymuşsun da pc yi istemişsin gibi davranıyor sana. ulan parasını verdim parasını, ne bu tripler, belki de bana öyleleri denk geldi sadece

Adam konu dışı bir başlık açtı diye boş mu oldu şimdi? Forum kuralları buna izin veriyor, kendini ne sanıp da burda insanlara ne yapması gerektiğini söylüyorsun? Ayrıca herkes senin dediğin gibi foruma işi düştüğünde giricek olsaydı ohoo, işimiz vardı valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,642
Üyeler
188,295
Son üye
agr7
Geri